<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Phase slide with circle chart and five sections

Academic Presentation PowerPoint Skabelon

Antal dias: 10

Denne skabelon til akademiske formål gør det muligt for dig at oprette unikke præsentationer. Du kan nemt skræddersy dem til at passe til enhver uddannelsesinstitution, såsom gymnasier, gymnasier, universiteter og endda folkeskoler. Skabelonen er yderst professionel og lærerne og professorerne leverer deres viden til deres studerende med succes.

Gratis PowerPoint-skabelon til akademisk præsentation

Donut Pie Diagram Academic Presentation Slide

Kakediagrammet er fantastisk til at præsentere, hvordan hver del af dataene tilføjer til det hele. Det viser numeriske proportioner, og hver skive af cirkel er proportional med den mængde, den repræsenterer. De er gode til skolekurser som matematik og statistik, fordi mange sæt data kan være tydeligt repræsenteret. Det kan bruges til hvert uddannelsesniveau.

 

Behandle akademisk præsentation dias

Procesdiagrammet bruges til at vise en progression; en tidslinje; sekventielle trin i en opgave, proces eller arbejdsgang eller at understrege bevægelse eller retning. Den ønskede tekst vises inde i pilformede sekskanter, mens en anden tekst desuden kan tilføjes under pilformerne.

 

Clustered bar chart akademisk præsentation dias

Linjediagrammerne er de mest udnyttede typer af grafer i dag. Det skyldes, at de er enkle og nemt kan passe til enhver form for data. Klynget kolonne diagram bruges til at sammenligne diskrete værdier på tværs af kategorier. Højden af ​​stængerne er proportional med de dataværdier, den repræsenterer.

 

Professionel skabelon, der gør det muligt at oprette unikke præsentationer til lærerformål

Skabelonen er lavet til at passe til alle uddannelsesinstitutioner.

Piediagrammet er fantastisk til at repræsentere, hvordan visse dele af data tilføjer det hele

Det er det mest egnede til matematiske eller statistiske formål.

Klynget kolonne diagrammet giver dig mulighed for at sammenligne diskrete værdier

Søjlens højde er altid proportional med de data, den repræsenterer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish