<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Balanced Scorecard in Financial Perspective Area Chart

Balanced Scorecard PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Et afbalanceret scorecard er et strategisk værktøj til performance management. Det er en rapport, der hjælper ledere med at spore virksomhedens udførelse af opgaver og kontrollere virkningerne af disse aktiviteter. Dette scorecard er virkelig nyttigt for at holde øje med aktiviteterne i forbindelse med implementering af strategi og den operationelle ledelse. Skabelonen har et moderne design, og dets indhold vil være forståeligt for alle publikum.

Gratis PowerPoint-skabelon til Balanced Scorecard-præsentation

Balanced Scorecard Key Aspekter Slide

Du kan starte præsentationen ved at introducere publikum til de centrale aspekter af det afbalancerede scorecard. De kan få et bedre billede af virksomhedens præstationer og vil blive fortrolig med sine aktiviteter. Disse nøgleaktiviteter er de finansielle perspektiver, kundeperspektiverne, det interne procesperspektiv og lærings- / vækstperspektivet.

 

Balanceret scorecard finansielle overslag glide

Dette lysbillede er fantastisk til præsentation af de finansielle overslag. Du kan bruge linjediagrammet til en bedre repræsentation og tilføje billeder i præsentationen. De finansielle overslag koncentrerer sig om den organisatoriske økonomiske udvikling og viser, hvordan virksomhedens økonomiske ressourcer anvendes.

 

Balanceret scorecard linjediagram dias

Dette dias er designet til at vise virksomhedens samlede præstation gennem hele året ved hjælp af linjediagrammet. Du kan bruge det til at sammenligne det med resultaterne fra de foregående år og følge dets fremskridt. Det har et slankt design, og det er tiltalende for alle publikum.

Et godt værktøj til at spore virksomhedens præstationer er det afbalancerede scorecard.

Det er en rapport, der hjælper ledere til at spore virksomhedens udførelse og kontrol af aktiviteter.

Den afbalancerede scorecard viser de finansielle overslag, kundeperspektivet, det interne procesperspektiv og lærings- / vækstperspektivet

Det er disse faktorer, der er afgørende for at spore virksomhedens præstationer.

Du kan nemt spore virksomhedens præstation gennem årene

Det kan gøres ved brug af linjediagram, og det er nyttigt, så du kan spore virksomhedens fremskridt.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish