<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Roadmap sales slide in six points timeline

Business Roadmap PowerPoint Skabelon

Antal dias: 10

Dette er den bedste skabelon, du kan bruge, hvis du vil præsentere virksomhedens overordnede strategi foran investorer og aktionærer. Det giver dig mulighed for at inkorporere ethvert aspekt af din virksomheds strategiske aktiviteter inden for marketing, salg, produktudvikling osv. Du vil være i stand til at fastsætte strategiske prioriteter og give et klart overblik over mål, milepæle og ressourcer.

Gratis PowerPoint-skabelon til Business Roadmap Presentation

Vision og Mission Business Roadmap Slide

Hver succesfuld forretningsplan eller plan starter med en klart defineret mission og vision for virksomheden. Ved at angive din mission fortæller du, hvad virksomheden handler om, og hvilke fordele den tilbyder til sine kunder. Visionen forklarer på den anden side, hvad dine mål er, og hvad virksomheden har til formål at opnå i fremtiden.

 

Time and Planning Business Køreplan Slide

Dette dias indeholder et tidslinjediagram, og det bruges til at vise specifikke mål, som virksomheden planlægger at opnå i de kommende år. Der er en separat cirkel på tidslinjen for hvert år, og der er nok plads til at beskrive de specifikke mål. Du kan tilføje så mange cirkler som mål, du har i de kommende år.

 

Markedsvækst business køreplan slide

Markedsvækst er det vigtigste aspekt af en virksomhed, der skal forbedres for at øge den samlede rentabilitet. Du kan bruge områdeoversigten for at vise virksomhedens præstationer over en periode. Diagrammet viser kvantitative data og repræsenterer ændringerne i en eller flere mængder.

Virksomhedsplanen er ideel til at præsentere virksomhedens overordnede strategi

Det vil gøre det muligt for dig at sætte de strategiske prioriteter og give et klart overblik over målene.

Tidslinjebilledet er fantastisk til at præsentere fremtidige mål, som virksomheden ønsker at opnå

Hver cirkel repræsenterer et bestemt mål, og du kan tilføje så mange cirkler, som du vil have.

Markedsvækst er virkelig vigtigt, hvis du vil øge rentabiliteten

Områdeoversigten giver dig mulighed for at vise virksomhedens præstationer over tid.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish