<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business stage presentation slides

Business Stage Presentation Skabelon

Antal dias: 3

Skabelonen giver dig mulighed for at præsentere din virksomheds nuværende position på vejen for at nå sine ultimative mål. Det består af 3 dias, der med succes omfatter alle forretningsfaser, fra virksomhedens start til dets modenhed. Ud over det tidsrum, hvor alle forretningsfaser opstår, kan du også præsentere det samlede marked og produktpasning.

Business Stage Dias

Business scene slide

Det første lysbillede er, hvor du præsenterer din MVP (minimal levedygtigt produkt), det samlede marked og produkt passer og modenheden af ​​din virksomhed. Alle disse er ret vigtige for at dine publikum skal blive fortrolige med virksomhedernes processer. MVP er en udviklingsteknik med tilstrækkelige funktioner til at tilfredsstille tidlige adoptorer, og det er et vigtigt skridt i de tidlige forretningsfaser. Markeds- og produktpasningen betyder, at din virksomhed er i et godt marked med et godt produkt med en god kundebase.

Forretningsudfordringer / Ressourcer Matrix

Det andet billede viser alle de faser, en virksomhed går igennem fra begyndelsen til slutningen. Det viser også alle de udfordringer og ressourcer, det kræver på hvert trin i tiden. Disse faser er: frø, opstart, vækst, etablering, udvidelse og modenhed. Du kan på hvert trin vise hvilke af de følgende ressourcer det mest har brug for: menneskelige ressourcer, penge og erfaring. Penge og menneskelige ressourcer er mest nødvendige i sidste fase.

Businesshjulstrin

Virksomhedsfaserne i den sidste dias vises i form af et hjul. På forskellige punkter på hjulet kan du vise startpunktet, væksten, modenheden og nedgangen i virksomheden. Du kan tilføje korte beskrivelser om det og ændre deres stil i form af farver, form og tekst skrifttype. Du kan også ændre baggrunden for diaset for at tilpasse det til dine egne behov.

Interaktiv præsentation af alle forretningsfaser

Publikum kan være stærkt engageret i diskussionen om forretningsfasen.

Moderne præsentationsdesign til den moderne erhvervsliv

Udover den generelle diskussion vil publikums opmærksomhed blive fanget af skabelonets corporate look.

Praktisk brug af diagrammer og tal for praktisk præsentation

Diagrammerne og tallene skaber bedre visuelle for publikum og giver dem et klarere perspektiv på forretningsstadiet.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish