<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Marketing slide with 6 sections template

Konkurrentanalyse PowerPoint-skabelon

Antal dias: 9

Uanset hvilken industri virksomheden driver, er konkurrencen uundgåelig. For at virksomhedens drift skal lykkes, skal den kende sine konkurrenter godt. Når du ved hvad konkurrenterne har at tilbyde, kan du komme med en bedre strategi og overtage kunderne. Denne skabelon giver dig mulighed for at udlede en grundig analyse af konkurrencen for at få succes med dine produkter og tjenester.

Gratis skabelon til markedsanalyse

Konkurrentanalyse 6 Steps Slide

Før du udlede en strategi for at stjæle kunderne fra konkurrencen, skal du analysere dem i detaljer. Dette dias gør det muligt for dig at gennemføre en vellykket strategi, som vil være meget forståelig og tiltalende for alle publikum. Du kan nemt identificere konkurrenterne, foretage en on-page analyse, lave en backlink og PR Analyse, rangere konkurrenterne, analysere konkurrenternes trafik og benchmark konkurrenterne.

 

Identifikation af konkurrenterne Slide

Normalt har et firma mere end én konkurrent. På grund af det skal du grundigt analysere hver af dem og skitsere deres egenskaber. Dette dias gør det muligt for dig at beskrive hver af konkurrenterne separat. Du kan også nemt redigere det og opdatere det, når det er nødvendigt.

 

Rangering af konkurrenter Slide

Når du bestemmer dine største konkurrenter, kan du bruge dette dias til korrekt placering af dem. Du kan definere, hvilket firma der er din stærkeste konkurrent og kan sammenligne det med din virksomhed. Du kan tydeligt liste alle konkurrenters fordele og ulemper og bestemme, hvordan du vil kunne overtage deres kunder ved at give dem bedre værdi.

Konkurrentanalyseskabelonen er perfekt til at udlede en perfekt strategi for, hvordan man kan slå konkurrencen

Konkurrencen er uundgåelig, og du har brug for at kende det godt, før du kan få overskud i branchen.

Du kan med held analysere konkurrencen i 6 trin

6 trinene er enkle og forståelige og derfor let anvendelige for enhver virksomhed og industri.

Denne skabelon gør det muligt for dig at identificere konkurrenterne og placere dem korrekt

Når du har fastslået din position i forhold til konkurrenterne, vil du kunne give kunderne en bedre værdi.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish