<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
A multi-coloured Gantt Chart with 5 rows

Corporate gantt diagram

Antal dias: 9

Gantt-diagrammet anvendes i vid udstrækning af virksomheder, når de præsenterer visse data. Det viser serier af vandrette linjer, der repræsenterer mængden af ​​arbejde udført i en bestemt periode. Det bruges til at sammenligne det færdige arbejde med den planlagte mængde arbejde og til at spore virksomhedens faktiske udvikling. Skabelonen har et slankt og ligetil design. Det er tiltalende for enhver form for publikum, og det vil holde det helt engageret i hele præsentationen.

Gratis Corporate Gantt Chart Presentation Skabelon

Corporate gantt diagram opgaver glide

Opgaveglasset er fantastisk til at præsentere de forskellige opgaver, som virksomheden skal udføre. Det er nemt at tilslutte dem til diagrammet, og du kan vise den tid, hver opgave kræver. Ved at bruge dette dias kan du få et klart billede af projektet som helhed, og du vil nemt kunne planlægge det. Du kan også nemt redigere det og opdatere det med nye og relevante data.

 

Corporate Gantt Chart Årlig Slide

Dette dias har et specielt skræddersyet Gantt-diagram, der repræsenterer aktiviteter i løbet af året. Hver aktivitet repræsenterer et andet skridt i retning af målsætningen. Du kan vise, hvor lang tid projektet kick-off kræver, samt hvor lang tid de forskellige milepæle har brug for, før de er helt færdige.

 

Corporate Gantt Diagram Ugentlig Slide

En anden nyttig fremstilling af virksomhedens opgaver er med dette ugentlige Gantt-diagram. Det repræsenterer klart hvor mange uger en bestemt opgave skal udføres. Du kan skitsere start- og slutdato for hver opgave, og du kan nemt opdatere den, når du har brug for det.

Gantt-diagrammet er fantastisk til sammenligning af opgaver og bestemmelse af den nødvendige tid, der er nødvendig for deres gennemførelse

Det er designet til at vise en række vandrette linjer i løbet af en vis periode.

Du kan bruge diagrammet til at repræsentere opgaver dagligt, ugentligt og årligt

Du kan bruge den til at vise de forskellige trin, der er nødvendige for at gennemføre et bestemt projekt.

Skabelonets design er meget simpelt og sofistikeret

Med sin design er den velegnet til enhver form for publikum, og den vil holde den engageret i hele præsentationen.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish