<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
CSR Analysis diagram in nine sections

CSR-analyse PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Virksomhedernes sociale ansvar er en slags selvregulering. Det er en integreret del af forretningsmodellen, og det bidrager til et yderligere socialt mål, der overholder loven. Det bør altid være en del af virksomhedens mission at bringe det bedste ud for sine kunder. Denne skabelon giver dig mulighed for at foretage en detaljeret analyse af virksomhedernes sociale ansvar, og du vil være i stand til at præsentere det for alle målgrupper.

Gratis PowerPoint-skabelon til CSR-analysepræsentation

CSR Analyse Nøgleaspekter Slide

CSR-analyse Nøgleaspekter SlideYou kan slukke præsentationen ved at introducere publikum til de vigtigste aspekter af virksomhedens sociale ansvar. Du kan separat skitsere hver af disse faktorer, som er virksomhedens sociale ansvar, dets ansvar, dets bæredygtige udvikling og dens aktionærer.

 

CSR Analyse Virksomhed Socialt ansvar Slide

I fortsættelse kan du forklare virksomhedernes sociale ansvar i detaljer. Glideren er skræddersyet til at passe til alle virksomheder, uanset hvilken industri det opererer i. Glideren har rigelig plads til at introducere publikum til dine kunder, medarbejdere, miljøet, aktionærerne og lokalsamfundet.

 

CSR analyse Bæredygtig udvikling Slide

Bæredygtighed er evnen til at imødekomme nuværende behov uden at gå på kompromis med fremtidige generations evne til at opfylde deres egne behov. Derfor er det meget vigtigt, at du bruger dette dias til at præsentere bæredygtighedsstrategien i din virksomhed. Du kan med succes nævne dine vigtige bæredygtige aspekter og kortlægge hver enkelt af dem.

 

Virksomhedernes sociale ansvar er en organisatorisk politik, der fungerer som en selvregulering af en virksomhed

Det skal altid være en del af virksomhedens mission for at tilfredsstille sine kunders behov, og denne skabelon er fantastisk til succes med at præsentere denne strategi.

Dybtgående forklaring af virksomhedernes sociale ansvar er nøgleaspekter

Dette dias er designet til at passe til alle virksomheders behov.

Skabelonen er fantastisk til præsentation af virksomhedens bæredygtige aktiviteter

Du kan forklare virkningen af ​​din virksomhed på fabrikken, miljøet og samfundet.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish