<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital Marketing Strategy slide in pie chart

Digital Marketing PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Vores Digital Marketing Strategy Template er en kompakt slide præsentation lavet til digitale marketing ledere. Dækker de grundlæggende søjler i digital markedsføring - digital strategi, indholds marketing, søgemaskineoptimering, social media marketing og emailing strategi - denne præsentation viser, hvordan dit team effektivt har udført alle disse komponenter i en overordnet strategi.

Gratis PowerPoint-skabelon til digital marketingpræsentation

Et klart Digital Marketing Framework

Denne bobler repræsentation illustrerer alle de digitale marketing segmenter, der er nødvendige for at planlægge og udføre en succesfuld online strategi. Rammerne kan bruges i de klassiske seks gennemførelsesstadier: indsigt, evaluering, forskning, planlægning, implementering og måling af resultaterne. Med nøgle mærkning i hvert trin kan den digitale leder markere de vigtige punkter for at holde deres hold på sporet og vise frem til den overordnede forretningsretning.

 

Search Engine Optimization Cykling Slide

For at være i toppen af ​​dit spil er forståelse af cyklusen af ​​søgemaskineoptimering et centralt aspekt af processen. Denne graf vil hjælpe dig med at identificere de centrale områder i din forretningsproces og give dig mulighed for at fremhæve, hvor du kan forbedre forskellige funktioner, f.eks. Søgeordsforskning, optimering af din webside, øget autoritet og måling af dine resultater.

 

Email marketing strategi slide

Email marketing er et undervurderet værktøj til bygningsmyndighed og tiltrækker ny forretning, og det bør ikke være! Planlægning af din direkte kommunikation er afgørende for at opbygge din brand awareness med dine kunder. Giv dit kommunikationshold den anerkendelse, de fortjener ved at præsentere de strategier, der er nødvendige for succes - især for afdelinger som blygenerering! Denne Email Marketing Strategy-tabel vil tydeliggøre de mål og mål, dit kommunikationshold har brug for.

 

 

 

Hjertet i Search Engine Optimization øger din hjemmeside sigtbarhed.

Få dit hold ombord med en fuld forståelse af din digitale marketingstrategi.

Justere dine sociale medier strategier for målrettet succes.

At have en klar forståelse af, hvordan alle dine sociale medier platforme vil interagere med hinanden i et klart, letlæseligt diagram.

Brug Digital Marketing Analysis til at bestemme SEO kampagnestyrker.

Nøglen til succes i digital markedsføring er at lære at evaluere resultaterne. Vores digitale markedsføringsanalyseglide præsenterer dine resultater i et relatabelt format.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish