<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Management Consulting slide with pie chart and four text list section

Management consulting powerpoint skabelon pakke

Antal dias: 10

Management Consulting er en vigtig praksis for at sikre, at en organisation fungerer effektivt fra alle synspunkter. De vigtigste skridt til gode Management Consulting er: At udføre en grundig analyse af virksomhedens resultater, definere en handlingsplan og optimere planens resultater. Denne pakke hjælper dig med at præsentere din hypotese, resultater, plan og resultater klart og let, egnet til folk på tværs af forretningen op til senior management niveau.

Gratis PowerPoint Template til Management Consulting Præsentation

Udstede identifikations dias

Præsentere de indledende trin i den operationelle forbedringsproces med dette indledende dias. Skitsere enkelt de trin, du skal tage for at kunne levere de bedste resultater. Med dette dias begynder man ved at pege på problemet og gå læseren gennem alle faser til slutningen, hvilket er et hurtigt resumé af den foreslåede plan for forbedring.

 

Analyse Resultater Slide

Ved hjælp af dette dias kan du præsentere dine resultater og med dette enkle og stilfulde diagram fremvise vigtigheden og proportionerne af de vigtigste aspekter. Dette vil gøre det muligt for dig at komme på tværs af de vigtigste punkter og engagere sig med interessenterne for at forbedre operationerne.

 

Processforbedring Slide

Når et problem er isoleret og analyseret, skal du nedbryde de vigtigste elementer i forbedringen og anvende dem. Efter færdiggørelsen skal processen være mere effektiv og fungere problemfrit. Alt dette kan let kommunikeres med Process Improvement dias, der bruger klar grafik til at repræsentere alle disse begreber klart.

Fremlægge en detaljeret trin for trin forbedringsplan

Opbyg et stærkt forhold til dine kunder ved at holde dem informerede og præsentere din proces på en gennemsigtig måde.

Kommunikere nemt og hurtigt til dine kunder

Moderne, pæne og ryddelige grafik er en god erstatning til "wall-of-text" dias og er lettere at læse og forstå.

Omfattende analyse maksimerer effektiviteten og reducerer fejlfrekvensen

Fremgå, hvor streng din problemanalyse er for at demonstrere, at resultaterne er korrekte, og de foreslåede forbedringer er baseret på pålidelige data.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish