<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales mobile slides

Mobil salgslister skabelon

Antal dias: 3

Den mobile teknologi bliver mere og mere til stede hver dag. Det er ret relevant i ethvert aspekt af virksomhedernes verden. Med denne skabelon kan du præsentere brugerdefinerede data, eller du kan bruge den som et pitchdæk. Du kan bruge den til at skabe en generel præsentation af din virksomheds operationer for at tiltrække flere investorer og udvide kundernes rækkevidde.

Indsamling af Mobile Sales Slides til Powerpoint

Salg Mobile Horizontal Bars Slide

Det første objektglas kan bruges til at beskrive virksomhedens formål. Du kan præsentere værdifulde data om dens ydeevne og i hvilke segmenter den fungerer bedst. Du kan bruge de vandrette streger til at sammenligne forskellige data og trække vigtige konklusioner baseret på det.

Salg Mobil Analyse Slide

Dette er et meget kreativt billede, hvor du kan vise de muligheder og udfordringer, som virksomheden står overfor. Lysbilledet er meget visuelt og dets design er meget slank. Som sådan er det virkelig forståeligt, og det kan være rettet mod potentielle investorer eller kunder. Der er nok plads til at beskrive visse problemer, og du kan tilføje billeder til endnu bedre repræsentation.

Salg Mobil Produkt Slide

Du kan afslutte præsentationen ved at beskrive dit produkt. Det kan være en eksisterende eller en ny, som du planlægger at lancere den snart. Du kan beskrive sine funktioner og formål detaljeret og definere målkunderne. Lysbildet er virkelig kreativt, og du vil med succes placere det for investorer, og du vil være i stand til at rejse ekstra midler.

Præsentation af brugerdefinerede data eller pitching ideer foran investorer har aldrig været lettere

Det er muligt på grund af den høje tilstedeværelse af mobilteknologien i virksomhedernes verden.

Meget visuel skabelon, meget forståelig og anvendelig for ethvert publikum

Det er skræddersyet til at tiltrække potentielle investorer og nye kunder.

Egnet til dybtgående beskrivelse af nye produkter

Hvis du planlægger at lancere nye produkter med denne skabelon, kan du levere god præsentation.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish