<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Pitch Deck Template slides

Pitch Deck Presentationsskabeloner

Antal dias: 3

Pitch Deck skabelonen er en af ​​vores pitching skabeloner samling. Det er et ordentligt PowerPoint design til en første rækkevidde til investorer. Disse investorer kan yde finansiering til din virksomhed, så det er yderst vigtigt at lave et godt første indtryk. Skabelonen har et frisky design, og det er det rigtige valg til at kommunikere din virksomheds formål for første gang.

Pitch Deck Presentationsskabeloner

Vision slide

Før du begynder med virksomhedens faktiske processer er det vigtigt at kommunikere din virksomheds vision. Visionserklæringen er firmaets erklæring om sine langsigtede mål. Du skal også forklare, hvorfor det er dit mål, og hvordan du skal nå det. Da staten skal være klar, er skabelonen designet til at passe til enkelheden af ​​dit formål. Vær sikker på at din vision svarer til virksomhedens overordnede forretningskultur. Du ønsker ikke at se falsk foran investorerne.

Procesdiagrambilleder

Når du har sat din vision, er det tid til at forklare virksomhedens processer. Det kan du gøre ved hjælp af procesdiagrammet. Med dette diagram kan du angive de rigtige trin og hvordan de er tilsluttet. Hele processen præsenteres gennem et hjulfigur, men du kan nemt importere data fra Excel. Du kan altid redigere det for at opfylde alle de ændringer, der opstår.

Køreplaner

Køreplanen er en klart visualiseret proces, der inkorporerer din vision og de specifikke handlinger, du skal tage for at opnå dit endelige mål. Det viser, hvordan du skal bevæge sig over tid, og hvilket resultat kan man forvente af det. Køreplanen i denne skabelon har en interessant designløsning, og det ligner en faktisk racervej.

Kreativ designløsning til en initial tilgang til investorer

Du kan være sikker på at du vil efterlade et godt første indtryk til investorer, og du vil klare at rejse ekstra finansiering.

Masser af plads til at præsentere virksomhedens vision

Skabelonen giver mulighed for en grundig beskrivelse af virksomhedens vision og de nødvendige mål for at opnå det.

En enkel køreplan, der omfatter alle virksomhedens handlinger

Du kan få en 'tur ned på virksomhedsbanen', hvor du kan blive fortrolig med hver enkelt virksomheds handlinger separat.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish