<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Presentation icons for business use

Præsentation Business Ikoner

Antal dias: 3

For at en præsentation skal kunne lykkes, er der ikke behov for en masse tekst, der skal medtages på diasene. Publikum vil værdiere visuelle mere end blot en almindelig tekst og vil bedre forstå det og lettere huske det. Derfor vil denne forretningskonfigurationsskabelon gøre det muligt for dig hurtigt at bære et punkt i en præsentation og at supplere teksten. Dens design er simpelt, og ikonerne er virkelig forståelige og tiltrækkende for ethvert publikum.

Sæt med Business Ikoner til PowerPoint, Google Slides, Keynote og More.

Cirkeldiagram ikon dias

Brugen af ​​cirkeldiagrammer kan gøre din præsentation ser professionel ud, og den vil bidrage til dets samlede moderne udseende. Udover de æstetiske fordele er cirkelikonerne også meget funktionelle med hensyn til at præsentere data med succes. Du kan bruge det når som helst, når du vil repræsentere forhold mellem delene og det hele.

Horisontal Bar Chart Diagram Slide

Det vandrette stregdiagram ikon vil også bidrage til en visuel præsentation. Der er mange sådanne ikoner, men dem i denne skabelon er meget enkle og professionelle. Du kan bruge det vandrette stregdiagram til at præsentere forhold mellem datasæt og foretage relevante sammenligninger mellem dem.

Line graph slide

Dette ikon sæt gør det muligt for dig at bringe din præsentation opdateret nemt. Linjediagramikonet ser glat ud, når det pålægges mod den minimalistiske baggrund, og du vil med held kunne bevise dit punkt. Linjediagrammet hjælper dig med at præsentere række datapunkter, der er forbundet med en lige linje gennem en bestemt tidsperiode.

 

Ikonet sæt skabelon giver dig mulighed for at levere vellykkede visuelle præsentationer

Mindre er mere, og derfor vil publikum bedre kunne forstå disse infografier.

Cirkeldiagramikonet er meget funktionelt og tiltrækkende for ethvert publikum

Du kan bruge det når som helst, når du skal vise relationer mellem delene og det hele.

Det overordnede design af skabelonen er professionelt og det kan nemt redigeres for at passe til virksomhedens behov

Du kan skræddersy skabelonen for at gøre en god præsentation, og du kan altid holde den opdateret.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish