<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
problem solving slide in funnel with four stages

Problemløsning PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Problemer er uundgåelige i enhver form for omstændigheder; business, social, økonomisk, personlig, etisk, du hedder det! Hvis du vil have dine processer så effektive som muligt, er det ikke løsningen at forsøge at stoppe problemerne. For at nå dine mål er det obligatorisk at have et system til løsning af problemer. Dette omfatter forskellige trin som problemidentifikation, analyse, konsekvensanalyser, løsninger, implementering og overvågning. Denne diapakke kan hjælpe dig med klare og præcise dias, så du nemt kan skitsere dine problemer og løsninger og hjælpe dig med at præsentere dem for alle relevante interessenter.

Gratis PowerPoint-skabelon til problemløsende præsentation

Nedadgående Spiral Slide

Også kendt som funneling, kan dette handy diagram hjælpe dig med at komme ned til kernen i dit problem. Begyndende med en generel forestilling om, hvad der virker problematisk i din proces, kan du dykke dybere og dybere, indtil du opdager "rod af alt ondt". Præsentere dette dias til dine interessenter, de vil have en nem tid efter denne logiklinje, og en løsning på det underliggende problem kan lettere identificeres.

 

Balance og Out of Balance Dias

Et godt og velfungerende system har tendens til at forblive i balance, og små problemer kan let løses ved hjælp af et stringent system. Men når der er flere faktorer der skaber problemer i dit system, har det tendens til at gå ud af balance, og de leverede ydelser vil blive forstyrret. Identificer hvilke problemer, der kaster dit system ud af balance, så de kan håndteres individuelt og fast.

 

Spændingsdæmpning

Når en eller flere elementer er modstridende, opstår der spændinger, der kan forstyrre enhver form for operationer. Uanset om det er sammenfaldende fra et teknisk perspektiv, hvor software ikke er kompatibel med hinanden eller et etisk perspektiv, hvor nogle handlinger kan gå imod dine værdier, kan dette dias nemt skitsere de modsatte faktorer.

Problemminimering øger produktiviteten

Jo flere dine processer opererer uden problemer, jo mere effektive bliver de

Eliminering af problemer er ikke så effektiv som at have retsmidler

Ønsker om at fjerne alle dine problemer er urealistisk og kan kun føre til problemer. At være forberedt på at håndtere problemer er den mere effektive tilgang.

Problemer er uundgåelige, at tackle dem er afgørende

Vær klar til, når problemer opstår, og sørg for at tackle dem hurtigt og effektivt.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish