<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Project management steps in five stages

Projektledelse PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

God projektstyring sætter i gang forretningsaktivitet, og denne pakke giver et klart og letforståeligt kommunikationsmedium. Det omfatter alle nøglepunkter, der skal dækkes: Projekt livscyklusdiagrammer, leveringsfaser, kapital og driftsudgifter mm. Sørg for, at alle interessenter er velinformerede med denne enkle og koncise pakke, som kan hjælpe dig med succes og ujævnligt at levere resultater.

Gratis PowerPoint-skabelon til projektledelsespræsentation

Livscyklus dias

Dette simple diagram viser en letforståelig visualisering af, hvordan projektet skal gennemføres til færdiggørelse. Det dækker alle fire standardfaser, som hvert projekt skal følge indledning, planlægning, udførelse og lukning. Projektlederen kan let præsentere handlingsplanen og opdele arbejdet i forskellige og håndterbare faser.

 

Leveringsfaser Slide

For at sikre en god sporing af projektet er det nødvendigt at identificere veldefinerede faser, der giver interessenter en ide om, hvordan projektet skrider frem. Denne enkle køreplan kommunikerer kortfattet, hvilke er de identificerede stadier og præsenterer en klar tidslinje for udfoldelsen af ​​begivenheder.

 

Easy Finance detaljer med CapEx og OpEx Slide

Levering af projekter handler om at bringe værdi til din virksomhed, så sørg for, at finansieringen nemt kan forstås af alle interessenter. Det er afgørende at kategorisere typerne af udgifter til kapitaludgifter, hvilket øger værdien af ​​virksomheden som regel ved at erhverve flere aktiver og Operationelle Udgifter, som er nødvendige for vedligeholdelse og vedligeholdelse af forretningsaktiviteterne, men tilføjer ingen konkret værdi.

God projektstyring øger værdien og effektiviteten af ​​en virksomhed.

Få mest muligt ud af hver ressource og tilgængelig tid.

Klar kommunikation er nøglen til succesfulde leverancer.

At have alle parter og interessenter velinformeret, vil hjælpe projektet med at løbe jævnt fra start til slut.

Brug let at forstå diagrammer for at holde fejl til et minimum.

Sørg for, at de involverede i projektet forbliver fokuserede og ikke gå tabt i alt for mange tekniske detaljer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish