<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Five steps flat pyramid slide with text

Pyramid-diagram PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Et pyramiddiagram har form af en trekant og har linjer, der opdeler det i sektioner. Hvert afsnit har en anden bredde fra de andre, og som følge heraf indebærer de noget slags hierarki. Diagrammet kan også forklares som et omvendt tragtkort, der ikke har nogen hals. Kortene kan nemt redigeres, og du kan bruge denne skabelon til at præsentere forskellige data foran det relevante publikum.

Gratis PowerPoint-skabelon til pyramiddiagrampræsentation

5 Trin Flad Pyramid Slide

Dette diagram har form af en trekant med 5 segmenter, der viser stigende eller faldende rækkefølge af afhængigheder. Du kan bruge dette diagram til at præsentere forskellige forretningsidéer, såsom den hierarkiske orden i organisationsstrukturen, eller hvordan du kan prioritere visse komponenter i en model. Det mest almindelige eksempel på dette diagram er den velkendte Maslows behovsteori.

 

Triangler Pyramid Diagram Slide

Denne trekantede pyramide er et andet unikt alternativ til at præsentere hierarki blandt forskellige objekter. Hver trekant repræsenterer et andet koncept, og hver af dem er arrangeret på forskellige niveauer, der angiver deres betydning. Denne form for pyramide har en bred anvendelse i mange videnskaber, såsom psykologi, økonomi, ernæring osv.

 

Pyramiddiagram med tre etapper

Dette lysbillede indeholder tre pyramider, der har tre niveauer. De kombineres til en bedre præsentation af en vigtig sag, hvor hvert niveau vises isoleret. Højttaleren kan nemt forklare betydningen af ​​hvert niveau og kan indlede en åben diskussion med publikum om det underliggende problem.

Et pyramiddiagram er formet som en trekant, der er opdelt i sektioner

Hvert afsnit har en anden størrelse, og det angiver et slags hierarki blandt objekterne.

Trianglespyramidediagrammet er en unik måde at vise stigende eller faldende rækkefølge af afhængigheder

Hvert trekant repræsenterer et andet forretningskoncept.

De tre pyramider gør det muligt for publikum bedre at forstå vigtigheden af ​​hvert niveau separat

Det kan også bruges til sammenligninger af forskellige ideer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish