<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Risk Matrix Presentation slides

Risikomatrixpræsentationsskabelon

Antal dias: 3

Selv om risici er uundgåelige, skal hvert selskab være i stand til at håndtere dem. Virksomhedens succes måles ud fra dets evne til at styre og reagere på risici på en effektiv måde. Med denne risikomatriseskabelon vil du kunne identificere de potentielle risici. Det er nemt at vurdere risikoen og prioritere opgaverne vedrørende det. Skabelonen er meget fleksibel, og du kan nemt ændre farverne, dataene, formen og størrelsen.

Risikomatrixpræsentationsskabelon

Cool risikomatrix dias

Den kreative matrix, der fremhæver de potentielle risici i deres betydning. Matricen er oprettet i blå, lyserøde og lilla nuancer, hvor hver af dem viser risikomængden. Blå står for lav risiko, mens pink for større eller kritiske. Ledere er normalt ikke meget begejstrede, når de skal håndtere risiko, og denne matrix vil lette den samlede proces.

Traditionel Risiko Matrix Slide

Risikomatrixen på det andet lysbillede har samme funktion som den første. Det har et andet design, farvet i grøn, gul og rød. I dette tilfælde står den grønne for minimumsrisiko, mens den røde er højrisiko. Når ledelsen identificerer risiciene, kan den tage de rette skridt til at løse problemet. Hvis dit publikum er en fan af enkelhed, så kan denne matrix være det bedste valg.

3 D Risiko Matrix Slide

Den sidste matrix stil i denne præsentationsskabelon er den mest komplekse af dem alle. Det viser risikoen både med hensyn til størrelse og sværhedsgrad. Den har den samme farvestruktur som den anden matrix. Men derudover viser det også sandsynligheden for forekomsten.

Fleksibel PowerPoint-skabelon, der giver mulighed for tilpasning af matricerne

Du kan altid redigere matricernes data for at holde dem opdaterede, og så de kan afspejle den aktuelle situation i din virksomhed.

Ukonventionel måde at håndtere risici og de potentielle konsekvenser

Denne risikomatrixskabelon gør det muligt for dig at håndtere de mulige negative resultater.

Effektiv og effektiv præsentation inden for 3 dias

Lad det lille antal dias ikke narre dig - Denne skabelon er en af ​​de mest nyttige til at håndtere risici.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish