<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Social Media Growth Slide in percentages

Social Media Analysis PowerPoint Skabelon

Antal dias: 10

Social media analyse kræver virksomheder at undersøge alle de bevægelige dele af deres sociale medier strategi og vurdere, om resultaterne er i overensstemmelse med deres forretningsmål og mål. Denne Social Media Analysis Template bringer alle de centrale dele af din strategi til en klar præsentation. Fra at definere dit målmarked, fremhæve dit indholdsbudskab, definere dit sociale medier fokus, fange din sociale medier vækst og rangordne din konkurrentens kant - denne skabelon giver et omfattende overblik over dine styrker og svagheder i din sociale medier analyse.

Gratis PowerPoint-skabelon til Social Media Analysis Presentation

Definere dit målmarkedsslide

At forstå dit målmarked er afgørende for effektivt at strategisere alle dine sociale medieplatforme i en omfattende marketingkampagne. Target Market Slide indeholder fire nøglefokusområder, og den cirkulære graf giver mulighed for at markere dit målmarked. Disse områder kan defineres som enten dit forbrugssegment (kunder), målvirksomheder eller sociale medier platforme. At give dit team værktøjerne til at vide, hvilke platforme du kan målrette mod bestemte demografier med, vil lede din retning.

 

Sociale medier indhold planlægning dias

Indhold er konge for alle markedsføringsstrategier. Denne Content Planning Slide fremhæver den kernemeddelelse, du bruger til hver socialmedieplatform. Godt socialt medieindhold giver det bedste forbrugs engagement og styrker dit sociale medier netværk. Ved at fremvise din nøglebesked på hver platform, kan dit team hurtigt vurdere styrkerne og afgøre, om det er i overensstemmelse med dine forretningsmål.

 

Social media konkurrent analyse

Din Social Media strategi er baseret på en grundig markedsanalyse for at vurdere styrken og svaghederne hos dine nuværende konkurrenter eller nye. Denne Konkurrencedigningsdiagram giver en rangliste til detaljer for din hovedkonkurrent s sociale medier indsats. Positionspositionen ved siden af ​​hver socialmedieplatform rangerer positionen inden for markedet, og uden at skulle liste alle aspekter, giver denne visuelle tydelig henvisning.

Analyse Social Media Devices er et utroligt nyttigt værktøj til dit designteam.

At vide, hvilke enheder dit målmarked bruger, kan spare din designteam tid og hjælpe deres kreative proces med nyere og mere spændende layout.

Social media analytics værktøjer kan tage dine sociale medier kampagner til det næste niveau i marketing succes.

Ved at indsamle sociale medier data og analysere dine vigtigste sociale medier KPI's og du kan finde ud af, hvilke engagement faktorer opfylder dine forretningsmål og drive din virksomheds succes.

Social Media Analysis kræver sporing af så mange beregninger som muligt for at skabe en omfattende strategi og opnå det bedste afkast.

Fremhæv det overordnede billede af din strategi og fremhæv nøgleorienterede nøgleaspekter af dine kampagner, som f.eks. Standard engagement nummer eller specifikke kundeservice problemer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish