<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Soft Consulting Slide

Blød konsulent skabelon pakke

Antal dias: 10

Uanset om du skal lave PowerPoint-præsentationer på et produktmærke, forretningsstrategi eller ledelsesudvikling og -processer, er denne blødere farvede skabelon den mest egnede. Det giver dig mulighed for at skabe en velstruktureret præsentation, der vil imponere dit publikum. Dens fine og pastell look vil give mulighed for klare og intuitive flow af din datapræsentation.

En skabelonpakke med en blød farvepalet

Kort dias

Et af de kølige slides på denne skabelon er Map Slide. Det kan være den bedste måde at præsentere månedlig eller årlig statistik pr. Region. Brug af kort som visuelle i din præsentation vil holde dit publikum engageret. Som en fordel kan du ændre farve og skrifttype for forskellige elementer, tilføje forskellige visuelle effekter, som f.eks. Skygger, lyde osv., Og tage forskellige handlinger som gruppering, opdeling og forstørrelse af separate elementer.

Hjul punkt glide

Et andet interessant træk ved Rådgivningskalenderen er Wheel Point. Det er et let diagram at lave, og det er meget nyttigt for at præsentere vigtige forretningsdata. Det kan bruges til at præsentere en kerneidé og relaterede ansvarsområder samt for at repræsentere en bestemt rolle og dens begreber. Det er egnet til præsentation af sæsonmæssige eller kvartalsvise præstationer. Hjulet kan videre tilpasses ved at ændre antallet af segmenter, lag og farve.

Tidslinje dias

Timeline Slide gør det nemt at følge visuelt for ledere og klienter. Det giver en klar fremstilling af projektplaner og månedlige og årlige resuméer. Det er ret nemt at forstå og meget behageligt at arbejde med. Du kan bruge den til at vise fremtidige salgsforudsigelser, milepæle, mødeplaner mv.

Erhvervsvenlig skabelon, der opfylder dine konsulentbehov

Som en god forretning har du brug for en respektive skabelon, der opfylder dine kriterier.

Blødt design, der får fat i alles opmærksomhed

De bløde farver er beroligende og gode til øjet for publikum.

Nem at følge visualer pakket i 10 dias

Dette er vigtigt, da du ikke vil have publikum tabt, mens du lytter til din præsentation.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish