<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Stakeholder Analysis graph in four sections

Interessentanalyse powerpoint skabelon

Antal dias: 10

Bag hvert succesfuldt selskab er der flere interessenter, der har bidraget til udviklingen. Derfor har hver leder et mål om at maksimere aktionærernes formue og værditilvækst til virksomheden. En behørig interessentanalyse udføres for at bestemme virkningen af ​​en beslutning på de berørte parter. Denne skabelon giver dig mulighed for at foretage en detaljeret analyse, som vil være forståelig for alle.

Gratis PowerPoint-skabelon til interessentanalysepræsentation

Stakeholder analyse matrix dias

En måde at gennemføre analysen på er gennem denne interessentmatrix. Matricen bruger flere strategier, der gør det muligt for dig at træffe effektive beslutninger vedrørende aktionærernes interesser. Disse strategier er: at overvåge, informere, holde sig tilfredse og medvirke. De kan betragtes med hensyn til magt og interesse er de vigtigste dimensioner.

 

Interessentanalysens nøglefaktorer glider

På dette dias kan du repræsentere flere interessenter og forskellige dimensioner, der er relateret til dem. Du kan definere interesser, behov og indflydelse på dem. Disse dimensioner bruges almindeligt og gør det muligt for ledelsen at opnå bedre resultater.

 

Interessentanalyse cyklus dias

Dette dias er det bedste at repræsentere strømmen af ​​et bestemt projekt, der skal give det bedste for interessenterne. Du kan bruge den til at beskrive alle trin, såsom planlægning, udvælgelse, identifikation af vigtige interessenter, implementering af værktøjer, informationsindsamling, opbygning af aktionærmatrix, analyse af aktionærer og overvågning og forbedring af forventningerne.

 

Stor skabelon til gennemførelse af en tilbundsgående aktionæranalyse, som er fantastisk til ethvert publikum

Aktionæranalysen vil gøre det muligt for dig at vurdere virkningen af ​​en beslutning på aktionærerne.

Aktionærmatrixen viser forskellige strategier, der gør det muligt at træffe effektive beslutninger

Du kan nemt bruge denne matrix til at overvåge, informere, holde aktionærerne tilfredse og medvirke.

Aktionæranalysecyklen repræsenterer succesfuldt flowet af et bestemt projekt

Dette dias er perfekt til vellykket planlægning af et projekt og for at forbedre enhver forventning.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish