<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
team slides in five column with circle icons

Team Slides PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Succesen for enhver virksomhed ligger inden for dit teams hårdtarbejdende indsats. Vores Team Slides-præsentation indeholder flere layouter for at introducere dit team. Disse holdskinner er perfekte til salgs- og markedsføringspræsentationer eller sammenlægning af pitch-dæk til investorer. Team dias kan bruges i alle typer virksomheder, uanset om du vil vise dit ledelsesteam, dit sociale hold eller alle dine hold i forskellige afdelinger. Vores flere team slide layouts giver dig fleksibilitet med, hvordan du præsenterer og fremvise din medarbejders resultater.

Gratis PowerPoint-skabelon til Team Slide Præsentation

Vis dit ledelsesteambillede

Dette er et perfekt dias til at introducere dit ledelsesteam. Med kun tre hovedfoto grafik, giver dette holdglide et mere personligt præg til din præsentation. Med tekstrum nedenfor kan du identificere deres rolle i virksomheden, fremhæve deres resultater og give links til deres sociale medier konti.

 

Den moderne holdglæde

Vores moderne team slide har fire holdmedlemmer med en lille grafisk flair af en flydende box ramme. Hvert holdmedlem har plads til deres navn og tekstplads til deres funktion. Den mindre firkantede grafik kan bruges til at fremhæve deres unikke, uanset om de er nøgleindflydende eller for at vise hvilket team de arbejder indenfor.

 

5 Bootstrap Card Team Slide

Fremme dit team med en nuværende social media føler det. Dette hold slide funktioner 5 af dine holdmedlemmer med en cirkulær foto og udskiftelige farvede ramme. Med plads nok til at fremhæve deres navn, funktionalitet i teksten herunder og plads til mindre grafik - gør det personligt med en grafisk repræsentation af deres styrke.

 

Vis frem til din virksomheds succes ved at præsentere din "all-star" team slide.

Styrken af ​​forretningssucces kommer ned til et godt team, der arbejder sammen. Fremhæv dit holds resultater med et dedikeret holddia.

Tiltræk det bedste talent ved at fremhæve dit team og arbejdspladsen med teamdyser.

Vores organisations team slide viser medarbejdere og deres position, hvor du kan tildele hvert hold i farver for at differentiere dine voksende tal

Brug en cirkel organisatorisk team slide til at præsentere din organisation.

Vis frem til, hvordan hvert hold er forbundet med dine nøglemedarbejdere eller ledere gennem vores organisations team slide.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish