<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
SWOT Analysis Slides

Ultimat swot analyse skabelon pakke

Antal dias: 6

Styrker, svagheder, muligheder og trusler. Dette er elementerne i en SWOT-analyse for en given forretning eller et projekt. Denne skabelon giver dig mulighed for at definere et bestemt mål og med succes præsentere de mulige trusler og fordele for dit publikum. Slidesne er oprettet, så hver faktor er tydeligt skitseret og analyseret videre. Skabelonen har et generelt professionelt og sofistikeret design.

6 SWOT analyse dias

SWOT-analyse

Det er det første lysbillede, hvor du kan introducere dit publikum til styrken, svagheden, mulighederne og truslerne i dit mål. Det er opmærksomt greb og giver mulighed for nem sammenligning mellem elementerne. Korrelationen mellem de interne og eksterne faktorer kan også hurtigt identificeres. Der er masser af plads til tekst, mens det simple design ikke tillader nogen forstyrrelser.

Styrkefaktor

Styrketræet er specielt designet til at fremhæve forretningsfordele. Det giver dig mulighed for at forklare styrken på den mere detaljerede måde. Publikum vil få en dybdegående indsigt i, hvordan virksomheden kan opfylde det specifikke mål.

Swot visuelle

Ord kan lyde godt, men virkelige kunder har brug for visuelle og tal for at acceptere den generelle nye ide. Ved at bruge disse dias kan du vise fakta og tydeligt afbildede måder på, hvordan det overordnede mål opnås. Du kan også vise de mulige resultater og hvordan disse kan yderligere påvirke virksomhedens overordnede effektivitet.

Professionelt og ligetil design

Med den professionalisme, som du vil kunne vise med skabelonen, vil din virksomhed blive betragtet som en meget værdifuld investering.

Passer til enhver virksomhed eller projekt

SWOT-analysen kan bruges til ethvert område af ekspertise, og så kan denne skabelon også.

Opretter en stærk historie for at fortælle dit publikum

Historier er altid sjovt at lytte til, og du kan sørge for, at dit publikum bliver engageret under præsentationen.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish