<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Dashboard Template Slide

Dashboard skabelon pakke

Antal dias: 10

Denne "Dashboard" skabelon giver dig mulighed for at præsentere dine data på den enkleste måde. Det endelige resultat er en velorganiseret og en stærk præsentation. Samlet set er der forskellige typer diagrammer, der giver mulighed for mere beskrivende analyse. Derudover vil du med sine slanke design inkorporerer sorte, grå og lyserøde nuancer dine forretningspartnere eller universitetsmedarbejdere.

Sæt med præsentationsskabeloner til instrumentbrættet

Linjediagrambilleder

Et af diagrammerne i denne skabelon er linjediagrammet. Normalt bruges det til bedst at beskrive data, som ændrer sig over tid. Det gør det ved at forbinde serier af datapunkter med lige linjesegmenter. Der er mange diagramformateringsmuligheder, som fyldig farvepalet, forskellige titler og undertekster, bløde netlinjer osv. Da dataene er knyttet til Excel, kan det redigeres om et par sekunder.

Kombinationsdiagrammer glider

Kombinationsdiagrammer findes på flere dias i hele denne skabelon. Som navnet antyder, er disse diagrammer en kombination af to eller flere diagrammer i en enkelt. Deres formål er at kombinere flere sæt måleværdier, der er i forskellig skala. Ellers er det svært at sammenligne dem, og kombinationsdiagrammerne lette processen. Alle værdierne kan vises i forskellige former, såsom linjer, barer, lysestager, område og trin. De kan også være i 2 D eller 3 D.

Områdeoversigt dias

Områdeoversigten er på en eller anden måde en udvidelse af linjediagrammet, og det viser kvantitative data. Forskellen mellem aksen og linjen er fremhævet i forskellige farver og teksturer. Når man ønsker at sammenligne to eller flere mængder, er disse diagrammer den ideelle løsning.

Velorganiseret og kraftig repræsentation af data

Hvert moderne selskab har brug for troværdige og relevante data, som vil blive præsenteret på den mest effektive måde.

Passende til forretnings- og forskningspræsentationer

Skabelonen kan skræddersys for at passe til behovene hos virksomheder og akademiske institutioner.

Nemt at opdatere det og tilpasse det til forskellige lejligheder

Præsentationen kan nemt redigeres i Excel og derfor let opdateres med nye og relevante data.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish