<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Driven Financial Slides

Datadrevne finansielle skabeloner

Antal dias: 11

Bag hvert succesfuldt selskab er der en detaljeret dataanalyse. For at virksomheden kan fungere godt, skal den styres af pålidelige data og troværdige fakta. Den vellykkede dataanalyse giver dig mulighed for bedre at forstå virksomhedens aktiviteter og forholdet mellem forskellige variabler. Ved at bruge denne skabelon kan du med succes repræsentere virksomhedens økonomiske data og resultater foran aktionærer og ledere.

Datadrevne finansielle præsentationsskabeloner

Radar Graph Data Driven Finansiel Slide

Radargrafen, eller også kendt som edderkopdiagrammet, er en grafisk metode til at vise multivariate data i form af et todimensionelt diagram. Det kan vise tre eller flere kvantitative variabler repræsenteret på akserne fra samme punkt. Du kan bruge den til at sammenligne udførelsen af ​​forskellige aspekter, funktioner og afdelinger i virksomheden som markedsføring, økonomi, teamwork og planlægning.

Vertikale barer Datadrevet finansiel dias

Kolonnediagrammet bruges til at sammenligne forskellige datasæt, hvor længden af ​​stangen er proportional med dataens værdi. De fleste af tiden er de mere nyttige sammenlignet med linjediagrammerne, fordi de virkelig lægger vægt på et punkt og skiller sig ud på siden. Du kan bruge dem til at repræsentere et klart billede af virksomhedens salg, omkostninger og overskud samt dets samlede pengestrømme og likviditet.

Område Diagram Data Driven Finansiel Slide

En anden nyttig graf for at præsentere økonomiske data er områdegrafen. Det er meget effektivt til at vise stablede og kumulative dataserier. Du kan f.eks. Bruge den til at præsentere de samlede salgsindtægter fra forskellige produkter. Ved at gøre dette vil publikum kunne visualisere forbindelsen af ​​hver serie i forhold til hinanden.

Denne skabelon bidrager til en professionel og detaljeret præsentation af dataanalysen

Publikum vil kunne bedre forstå virksomhedens aktiviteter og forholdet mellem forskellige variabler.

Radargrafen er fantastisk til visning af multivariate data i form af et todimensionelt diagram

Det er nyttigt at præsentere tre eller flere kvantitative variabler.

Områdeoversigten er fantastisk til præsentation af stablede og kumulative dataserier

For eksempel kan den bruges til at præsentere kumulative salgsindtægter fra forskellige produkter.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish