<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Driven PowerPoint Slides

Datadrevne PowerPoint-skabeloner

Antal dias: 3

I dag er data meget værdifulde og spiller en stor rolle på tværs af alle afdelinger i virksomheden. Det omfatter salg, markedsføring, finansiering, it og alt imellem. Alle data bruges til at indgå i en bedre beslutningsproces. Denne skabelon er oprettet, så du kan kommunikere dataene med succes. Det giver lederne og aktionærerne mulighed for selv at undersøge dataene og overvåge dens indvirkning på virksomheden.

3 Datadrevne skabeloner til PowerPoint

Histogram dias

Alle virksomheder drives af data, både internt og eksternt. Alle disse data skal behandles i en analysemotor for at kunne producere værdifulde indsigter. Denne skabelon indeholder forskellige histogramdiagrammer, der muliggør beslutninger i realtid på alle niveauer i organisationen. De er ment at være meget informative om veldedige kilder.

3 D Histogram Slide

Mængden af ​​tilgængelige data er ubegrænset. Også i betragtning af dens kompleksitet giver denne skabelon mulighed for større tilgængelighed. Ledere skal kunne træffe konklusioner baseret på dataene, og igen giver denne skabelon dig det samme. Alle de rå data kan omgående konverteres til brug af diagrammer, der giver et dybere indblik.

Klynge søjle dias

For mange data kan være rodet og svært at fortolke. Når de organiseres i forskellige kategorier gennem tiden, er slutresultatet af høj kvalitet. Alle beslutningstagere skal have adgang til dataene og bruge den til at nå virksomhedens mål. Alle de kritiske datakilder skal forbindes og deles i hele organisationen. Dataets volumen, hastighed og sort vil konstant stige, men sørg for at gøre det bedst muligt.

Bedre beslutningstagning og effektiv kommunikation af dataene

Ved hjælp af denne skabelon vil du præsentere dine data på en professionel og poleret måde.

Innovativt design, der gør det muligt for ledere at udforske data uafhængigt

Dets overordnede design giver dig mulighed for at skabe en helt sjov og interaktiv præsentation.

Nem konvertering af data til nyttige diagrammer

På grund af diagrammerne indarbejdet i skabelonen, vil publikum få bedre visuals om virksomhedens præstationer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish