<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Financial line graph indicators

Finansdatadrevne PowerPoint-skabeloner

Antal dias: 3

Kernen i hver virksomheds succes er dataanalysen. Hver præsentation af høj kvalitet bør baseres på pålidelige forsknings- og analyseværktøjer. Dataanalyse vil hjælpe dig med at illustrere tendenser lettere og vise vigtige relationer mellem variabler. Denne skabelon giver dig mulighed for med held at præsentere de økonomiske data foran aktionærer og ledere. Din præsentation vil være velstruktureret og professionel. Alle datasætene kan nemt redigeres i Excel eller Sheets, mens skabelonens farver og former kan tilpasses til de nuværende præferencer.

Finansdatadrevne Powerpoint Template

Data-Driven Kolonne Diagram Slide

De fælles data-drevne præsentationer er beregnet til at sammenligne relative forestillinger baseret på diskrete parametre. Normalt er disse parametre et produkt af forskellige feedbackundersøgelser, spørgeskemaer, gennemførlighedsundersøgelser, relevante projekter eller forretningsstrategier. Gennem brugen af ​​kolonneoversigterne kan du vise din virksomheds økonomiske resultater på et andet tidspunkt. Du kan sammenligne den med tidligere forestillinger og bruge den nuværende til at forudsige fremtidige resultater.

Datadrevne linjeskema Slide

En anden måde at vise økonomiske resultater på er gennem linjediagrammet. Dette diagram viser information som en række datapunkter, der er forbundet med en retlinie. De er ideelle til at sammenligne ændringer i en bestemt tidsperiode for flere datagrupper. Hvis du arbejder i den finansielle sektor, er en af ​​måderne du kan bruge dem til at overvåge lukningspriser på børser.

Finansdata Driven Bar Diagrammer

Hvis du vil skabe et klart billede af virksomhedens salg, omkostninger og fortjeneste, så kan du gøre det ved at bruge stregdiagrammer. Du kan også vise det samlede pengestrømme og demonstrere, hvor flydende virksomheden er. Dette er yderst vigtigt for aktionærer og investorer, fordi det viser, hvor godt selskabet kan håndtere modgang.

Sofistikeret skabelon til Financial Data præsentation foran aktionærer og investorer

Professionelle udsigter til hele præsentationen, der vil engagere publikumets opmærksomhed.

Nem at følge og velorganiseret præsentation

Simpelt design, der er forståeligt, men alligevel meget grundigt struktureret.

Forskellige grafiske stilarter, der vil fange alle aspekter af din virksomheds økonomiske resultater

Skabelonen tilbyder høj visualisering af virksomhedens vigtigste fakta.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish