<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful financial pie chart

Financial Pie Grafer PowerPoint Skabeloner

Antal dias: 3

Det er almindeligt accepteret, at et menneskeligt sind lettere kan optage grafer og billeder, end blot tilfældige tal. Graferne skal fremlægge fakta retfærdigt, især når de udtrykkes i tal. Derfor vil du med denne skabelon få en ærlig og forståelig repræsentation af firmaets økonomiske billede. Med de forskellige tærtegrafer vil du holde opmærksomheden hos aktionærerne og ledere i temmelig lang tid.

Financial Pie Grafer PowerPoint Skabeloner

Ring Pie Diagram

De finansielle cirkeldiagrammer gør det muligt for publikum at forstå forholdet mellem forskellige indikatorer hurtigere. Disse finansielle indikatorer kan opdeles i produktionsomkostninger, marketingudgifter, leje og forsyningsvirksomhed, gældsservice og andre relevante udgifter. Den rigtige cirkeldiagram vil lette processen med at analysere fortiden og forudsige fremtiden.

Finansielle Pie Diagrammer for Sammenligning Slide

Alle de økonomiske data kan organiseres i mere end en tærte. Det hele afhænger af hvilke forbindelser du vil vise. Du kan have en separat indtægtstake eller en særskilt udgiftspai for at vise det nøjagtige budget, der bruges på begge kategorier. Du kan overvåge og præsentere ændringerne over tid, uanset om det er kvartalsvis eller årligt.

Donut Pie Diagram

Da cirkeldiagrammet har en funktion at vise bestemte dele af hele, kan du repræsentere alle de elementer, der indeholder dit budget. Du kan præsentere det i procentvise eller relative forhold. Du kan vise indtægter, udgifter og overskud.

Ærlig og forståelig repræsentation af virksomhedens samlede økonomiske tilstand

Dette aktiveres af graferne indarbejdet i skabelonen, der giver mulighed for højere visualisering.

Forskellige piegrafer, der holder publikums opmrksomhed

Graferne er sjove at se på og vil give et større indtryk til publikum end blot en almindelig tekst.

Innovativt design af skabelonen bestod af kun 3 dias

Designet er virkelig nytænkt og vil have en positiv indvirkning på alle slags publikum.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish