<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Basic matrix chart in four parts

Matrix Chart PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Hvis du vil bruge en skabelon, der gør det muligt for dig at sammenligne forskellige datasæt, er Matrix Chart-skabelonen den eneste for dig. Matrix Diagrammet viser eksistensen og styrken af ​​en forbindelse mellem forskellige datasæt. Du kan tilpasse det til alle afdelinger i din virksomhed og nemt opdatere det for at passe til de nyeste data.

Gratis PowerPoint-skabelon til matrixpræsentation

Sandsynlighed og Impact Matrix Chart Slide

Denne matrix er designet til at hjælpe dig med at bedømme sværhedsgraden af ​​en begivenhed, der forekommer på en akse, og sandsynligheden for at den forekommer på den anden akse. Den vandrette akse repræsenterer sandsynligheden, medens den lodrette akse repræsenterer sandsynligheden for, at risikoen opstår. Resultatet kan finde sted hvor som helst i de fire kvadranter, og det kan estimeres som "lavt" eller "højt" afhængigt af de to foranstaltninger.

 

Tabel-lignende matrix diagram dias

Denne matrix er formateret som et bord, og det er bedst at udvikle en produktkvalitetsfunktion. Du kan bruge den til bedre at indfange dine kunders behov eller for at bestemme og implementere produktkravene. Du kan skræddersy det for at passe til virksomhedens behov, uanset hvilken industri det opererer i.

 

Grundlæggende matrix diagram dias

Basic Matrix Chart bruges til at vise forholdet mellem komponenter til en helhed i trekanterne, der giver formen til hele matrixen. Du kan skrive tekst inde i delene af matrixen for at beskrive dine data. Du kan også tilføje yderligere tekst uden for matrixen, hvis du skal give publikum en mere detaljeret beskrivelse.

Matrix Chart giver dig mulighed for at sammenligne forskellige datasæt

Dette diagram bruges til at vise eksistensen og styrken af ​​forholdet mellem datasætene.

Sandsynligheds- og effektmatrixdiagrammet vurderer sværhedsgraden og sandsynligheden for en hændelse

Det endelige resultat kan finde sted hvor som helst i de fire kvadranter.

Du kan bruge den tabellignende matrix til at udvikle en bedre produktkvalitet funktion

Du vil nemt kunne fange dine kunders behov.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish