<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Comparative pie charts doughnut chart slide

Pie Chart PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Når du præsenterer dine virksomheds data, kan du vælge mellem den store pulje af diagrammer, der passer bedst til dine behov. Denne skabelon er designet til at hjælpe dig med at behandle dine data ved hjælp af cirkeldiagrammer. Pie diagrammer er gode til at præsentere relative størrelser. Skiverne er proportional med hele fraktionen. Du kan vise numeriske data og er mest kompatible med en lille mængde data for at være helt forståelig.

Gratis Pie Chart PowerPoint Skabelon

Pie Diagram Donut Diagram Slide

Samme som cirkeldiagrammet repræsenterer donutdiagrammet forholdet mellem dele til det hele. Donutdiagrammet er dog specielt på en måde, der kan indeholde mere end en dataserie. Hver dataserie, der er tilføjet, repræsenterer en anden del af ringen tilføjet til diagrammet. Du kan nemt redigere det for at tilføje flere data og skræddersy det til virksomhedens behov.

 

Pie Diagrammer Årlig Performance Slide

På dette dias kan du bruge mere end et cirkeldiagram for at skabe vellykkede sammenligninger af virksomhedens præstationer gennem årene. Du kan bruge indtægter, overskud eller pengestrømme som indikatorer for virksomhedens succes. Det endelige resultat vil være et yderst visuelt billede, der giver et klart indblik i virksomhedens rentabilitet.

 

Pie Diagrammer og World Map Slide

Dette dias er en kombination af flere cirkeldiagrammer og verdenskortet i baggrunden. Det er skræddersyet som sådan for at passe til de virksomheder, der opererer internationalt og har pengestrømme fra mange lande verden over. Ved at inkorporere cirkeldiagrammerne kan du vise hvilket marked der er mest rentabelt for dig, og som man kan forbedre yderligere.

Cirkeldiagrammer er lavet til at repræsentere numeriske data og relative størrelser

Skiverne er proportional med hele fraktionen.

Donut diagrammer repræsenterer også relationer, men indeholder mere end et datasæt

Hver ny del af ringen repræsenterer en ny dataserie.

Cirkeldiagrammerne i kombination med verdenskortet er gode til internationale virksomheder

Du kan vise hvilket internationalt marked der er mest rentabelt og hvilket kan forbedres.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish