<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Revenue Data Presentation Slide

Præsentationsskabelon for indtægtsdata

Antal dias: 3

Omsætningen er en af ​​de vigtigste metrics langs salg og pengestrømme fra din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at præsentere det korrekt for aktionærer, ledere og investorer. Denne skabelon er oprettet efter organisation og effektivitet. Det giver dig mulighed for at spare tid, men stadig levere den mest informative præsentation foran dit publikum.

Revenue Data PowerPoint Skabelon

Indtægtsrapport Linjediagram Slide

Der er ingen bedre repræsentation af omsætningen end med linjediagrammet. Som du ved, forbinder linjediagrammet flere datapunkter med lige linjesegmenter. Det grundlæggende formål med indtægtslinjediagrammet er at måle eller sammenligne indtægtsnumre over tid. Du kan sammenligne årets omsætning til sidste år, eller til budgettet, månedligt. Du kan også måle værdien af ​​indtægterne mod EBIT. Dette er især nyttigt, fordi du kan bestemme driftsudgifterne og se om indtægterne kan dække renten og afgiften.

Indtægtsrapport Lodret stregdiagram Slide

Den vertikale graflinje kan let tilpasses for at vise indtægter, indtægter og skatteværdier. Det er nyttigt at sammenligne forskellige datasæt hele tiden. Tidsenhederne udtrykkes på x-aksen i år, måneder, dage og endda minutter. En ulempe ved de lodrette bjælkediagrammer er, at der ikke er nok plads til tekstmærkning på x-aksen.

Indtægtsrapport Piediagram for data-drevne indtægter

Virksomheder, hvis indtægter er drevet af data, har flere forskellige indtægter end dem, der udelukkende er baseret på intuition og tidligere erfaringer. For at introducere dit publikum til ideen bag dine indtjeningsresultater, kan du bruge cirkeldiagrammet. Du kan udtrykke dine indtægter som en del af de samlede pengestrømme. Du kan også nedbringe indtægterne på baggrund af forekomsten i tide og vise, hvor meget af denne måneds indtægter bidrager til den årlige omsætning.

Brug linjediagrammer til at måle og sammenligne indtjeningsnumre over tid

Du vil nemt kunne præsentere mange datapunkter i forskellige tidsrum.

Skabelont design, der gør det muligt at oprette præsentationen om få minutter

Enkel skabelon, der kan udarbejdes hurtigt og vil bidrage til en effektiv præsentation.

Nem at følge og passende til gode indtryk foran aktionærer, ledere og investorer

En skabelon til at skabe en slående præsentation, der vil fange publikums opmærksomhed.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish