<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Research and development data slides

Research & Development Data Skabeloner

Antal dias: 3

Forskning og udvikling repræsenterer enhver nyskabende indsats foretaget af virksomhederne, når de udvikler nye produkter og tjenester, eller når de forbedrer eksisterende. Det er en kompleks proces, hvorigennem projektet går, og det kræver en ganske god organisation. Det er også meget tidskrævende og dyrt. Derfor hjælper denne skabelon dig med at skabe en velstruktureret og effektfuld præsentation for at imponere investorerne. Dette vil gøre det muligt for dig at rejse midler og fortsætte med gennemførelsen af ​​projektet

Gratis PowerPoint Skabeloner til Research & Development Data Template

Faseerne i Forsknings- og udviklingsprocessen Slide

Når der laves en præsentation om forskning og udvikling, er det klogt at gennemskue alle trinene på hvert trin. Hver F & U-proces har 5 faser: prelaunch / udvikling, introduktion, vækst, modenhed og nedgang. Disse sker gennem et længere tidsrum, og det er vigtigt at forudsige en omtrentlig tidsramme og salgsmængde på hvert trin. Den bedste gengivelse af sådanne data er gennem linjediagrammet.

Forsknings- og udviklingsproces Pie Diagram

Piediagrammer bruges til at vise, hvordan enkelte komponenter bidrager til det endelige resultat. Det er meget rimeligt at bruge dem, hvis du vil vise, hvordan du planlægger at fordele det samlede budget på udviklingen af ​​det nye produkt. Du kan for eksempel vise, hvor meget du har brug for til fremstilling af produktet, dets emballage og dets forsendelse. Du kan også tilføje marketingaktiviteter og lignende omkostninger relateret til produktet.

Forsknings- og udviklingsproces Stacked Area Chart Slide

Hvis du vil vise kumulative serier af data relateret til forsknings- og udviklingsprocessen, er stablede områdeoversigter det bedste valg. De kan vise, hvordan flere mængder kombinerer for at gøre en helhed. Det kan være meget nyttigt, hvis du vil præsentere de samlede F & U-udgifter i branchen, og hvordan vil det yderligere påvirke dine operationer.

En skabelon, der hjælper dig med at skabe en velstruktureret og effektfuld præsentation

Det kan bruges til de mest komplekse sæt data, der kan være meget tidskrævende at blive korrekt behandlet.

Klart skitserede trin gennem hvert trin i F & U-processen

Bidrar til en nem planlægning af alle F & U-trin og for at skabe en gennemsigtig præsentation.

Dybtgående repræsentation af budgettets planlagte udgifter

Med denne skabelon har du allerede en integreret plan for planlægning af forskellige processer og aktiviteter.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish