<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Risk Matrix Presentation slide

Risiko Matrix Præsentationsskabeloner

Antal dias: 3

Risiko er en uundgåelig del af den moderne erhvervsliv. På grund af det er der mange forskellige metoder til vurdering og håndtering af usikkerhed. En sådan evalueringsmetode er risikomatrixen. Det bruges til at definere risikoniveauet, afhængigt af sandsynlighedskategorien og kategorien af ​​konsekvenser alvorligheden. Risiko matricer muliggør større synlighed af risici og lette beslutningsprocessen. Til dette formål giver denne skabelon dig mulighed for at levere en kraftfuld præsentation, der angiver alle mulige modganger.

Indsamling af PowerPoint-skabeloner, der dækker risikomatrixen

3 D Creative Risk Matrix Slide

At have et klart perspektiv på virksomhedens risiko er meget vigtigt. Fordi at opnå et klart billede om risikoniveauet er ret udfordrende, kommer risikomatrixen til nytte. Når du har målt den nuværende risiko, kan du også afgøre, om du har de relevante ressourcer og strategier til at afbøde det. En af matricerne til en vellykket evaluering er 3 D-matrixen. Ud over de to mest almindelige dimensioner, sandsynligheden for risiko og dens konsekvens, kan der være en tredje dimension. For eksempel kan det være en risikostyrende egenskab.

Professionel risikomatrix dias

Ved brug af risikomatricer kan din virksomhed bestemme sandsynligheden for forekomsten og deres sværhedsgrad, hvis de opstår. Dimensionerne vises på x-aksen og y-aksen, der viser lav til høj effekt. At være tæt på nul er virkningen af ​​risikoen meget lav, mens jo længere den er fra nul jo strengere bliver det.

Skakrisiko matrix dias

Skabelonen befinder sig i en meget kreativ matrixløsning til sidst. Hele matricen er i form af skak. Matricen repræsenteres af skakbrættet, mens skakfigurer repræsenterer risikoen. Bønderne repræsenterer nemlig lav risiko, dronningen står for moderat risiko og kongen for alvorlig.

Risikomatrixskabelonen vil lette risikostyringen

Det vil hjælpe dig med at definere risikoniveauet klart og dermed komme frem til bedre løsninger.

Avancerede matricer 'designs til en højere visualisering af risici

Skabelonen giver dig mulighed for at repræsentere eventuelle risikoproblemer på en mere kreativ måde.

Passer til ethvert publikum på grund af matricens enkelhed

En overordnet forståelig skabelon, der vil holde ethvert publikum engageret.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish