<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales report presentation slides

Salgsrapport præsentationsskabelon

Antal dias: 3

Selskabets faktiske salg viser, hvor god forretningen er. Erhvervsmiljøet er yderst konkurrencedygtigt, og derfor er det af største betydning at have forståelig salgsstatistik. Ved at bruge denne salgsrapport skabelon kan du korrekt holde styr på din virksomheds pengestrømme. Det vil hjælpe dig med at gøre hele processen mindre tidskrævende og mindre krævende. Fordi diaserne nemt kan redigeres, kan de hurtigt opdateres og endda bruges til præsentationer uden for salg.

Salgsrapporter Præsentationsskabelon

Salgsrapport Lodret søjlediagram

Hvis du vil sammenligne forskellige datasæt vedrørende din virksomheds salg, så er gruppens lodrette stregdiagram det rigtige valg. Dette diagram giver dig oplysninger om hvert element, der er inkluderet i sætet i stedet for kun en. Det er ideelt, hvis du vil præsentere salgstal fra forskellige produkter i løbet af hver måned sidste år. Stilen kan nemt redigeres, så den passer til dine æstetiske behov og datasæt.

Salgsrapport Marketing Funnel Slide

Markedstragten er en vigtig del af virksomhedens drift. Det giver dig mulighed for at visualisere køberens rejse, da de bliver fortrolige med din virksomhed. Den traditionelle marketingtragt kræver, at du hele tiden fylder toppen af ​​trakten med så mange kunder som muligt. I bunden er der kun et lille antal mennesker. De fem faser af markedsføringstragten er bevidsthed, engagement, opdagelse, køb og opbevaring.

Salgsrapport Salg Associate Slide

For at salget skal kunne lykkes, har du brug for en højtuddannet og troværdigt salgskonsulent. De har ansvaret for at hjælpe kunderne med at købe valg og forbedre hele indkøbsprocessen. De har også ansvaret for kasserne ved at holde øje med pengene indeni. Sørg for at nævne din mest succesrige salgsforhandler og lovprise dem for deres loyalitet. En glad medarbejder vil holde kunderne glade.

Forståelig salgsstatistik i et stærkt konkurrencepræget miljø

Med den rette brug af skabelonen kan du med succes holde styr på virksomhedens samlede pengestrømme.

Kreativ tilgang til marketingtragten og dens fem faser

Publikum kan få et bedre billede af køberens rejse og blive mere involveret i virksomhedens overordnede præstationer.

Masser af plads til at introducere dine mest værdifulde salgsforbindelser til publikum

Salgsmedarbejderne er virksomhedens liv, så sørg for at rose dem ordentligt.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish