<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful Sales Reports Slides

Salgsrapporter Præsentationsskabeloner

Antal dias: 3

I dag er forretningsmiljøet meget konkurrencedygtigt. Derfor kan du have brug for en ordentlig skabelon for at holde styr på din virksomheds overskud og salgsstatistik. At drive din virksomhed kan være ret udfordrende og tidskrævende. Derfor har du brug for god organisation og har ikke råd til at bruge tid og energi på trivielle forhold. Denne skabelon giver dig mulighed for at registrere salgstal og udarbejde velstrukturerede salgsrapporter, der indeholder selv de mindste detaljer.

PowerPoint-præsentationsskabelon til salg

Salgsrapport Creative Column Chart Slide

Dette er en meget kreativ skabelon, der muliggør en ukonventionel præsentation af dine salgstal. Fra det første billede kan du vise årlige salgstal gennem det lodrette linjediagram. Der er dog en advarsel: Dette stregdiagram er ikke dit almindelige diagram, men det er snarere designet i form af reagensglas. Det vil holde dit publikum engageret, mens du laver dit punkt på din virksomheds salg.

Salgsrapport Clustered Column Slide

En typisk salgsrapport kan indeholde data om salgsvolumen, antal nye og nuværende kontrakter og eventuelle afholdte omkostninger. Til det formål er det meget nyttigt at bruge gruppens lodrette graf. Det er en effektiv måde at sammenligne forskellige sæt af data relateret til virksomhedens præstationer. Du kan sammenligne dem kvartalsvis og nemt redigere det for at passe til dine rammer.

Salgsrapport Grupperet vertikalt linjeskema

Det er en anden interessant version af en gruppe lodret graf. Du kan gruppere forskellige komponenter i salgsrapporten og bruge dem til at vise en bestemt trend eller et mønster i dataene. Du kan have flere grupperede kombinationer, der hver især vil vise forskellige resultater. Det er ideelt, hvis dataene måles og sammenlignes årligt.

Effektiv skabelon, der sporer din virksomheds overskud og salgsstatistik

Denne skabelon er egnet til registrering af salgstal og skabe velstrukturerede og detaljerede rapporter.

Lodrette stregdiagrammer til sammenligning af flere variabler relateret til virksomhedens præstationer.

Dataene kan sammenlignes over tid og kan redigeres for at passe til virksomhedens præferencer.

Professionel og forståelig præsentation inden for 3 kun dias

Dataene kan let komprimeres i få dias og stadig være let forståelige.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish