<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science Pie Graph slides

Science Pie Graph PowerPoint Skabeloner

Antal dias: 3

En cirkeldiagram er en type diagram, hvor en cirkel er opdelt i sektorer, og hver af dem repræsenterer en andel fra hele. Det er en god måde at organisere data på for at se størrelsen på komponenterne i forhold til hele. De viser normalt procentdele eller relative data. Denne skabelon er designet til at passe til behovene ved videnskabsprojekter ved at forenkle de komplekse data.

Science Slides inklusiv grafer, tidslinjer og mere

Drug Fact Science Tværn graf slide

En af brugen af ​​cirkeldiagrammet kan ses i fremstilling og forbrug af narkotika. Det kan vise relative salg af lægemidlet til forskellige kvartaler med hensyn til indtægter og mængder. Det kan også vise de forskellige segmenter af patienter, der bruger det og eventuelle relaterede konsekvenser.

Projekt Mars Science Pie Graph Slide

En anden anvendelse af cirkeldiagrammerne kan være i videnskabsprojekter relateret til solsystemerne og planeterne i det. Dette lysbillede er meget kreativt og det viser atmosfærens sammensætning af Mars. Selve planeten er valgt til at repræsentere cirkeldiagrammet, mens hvert afsnit repræsenterer de forskellige gasser og andre elementer, der omfatter Mars 'atmosfære.

Apotek science pie diagram slide

Når du skal visualisere farmaceutiske data vedrørende forsknings- og udviklingsprocessen, så er cirkeldiagrammet virkelig nyttigt. Det giver dig mulighed for nemt at fortolke dataene og til og kommunikere en stor historie til dit publikum. Du kan vise forskellige fakta i forbindelse med de farmaceutiske aktiviteter og hvordan de påvirker virksomhedens præstationer og kunderne.

Kakediagrammet er en cirkelformet graf, der er opdelt i sektioner, hvor hver af dem viser en andel fra hele

Det er en god måde at organisere data på for at se størrelsen på komponenterne i forhold til hele.

Cirkeldiagrammer er nyttige til præsentation af aktiviteter relateret til fremstilling og forbrug af narkotika

Du kan vise relative salg i form af indtægter og mængder for forskellige kvartaler.

Skabelonen er virkelig kreativ og kan hjælpe dig med at levere gode videnskabelige præsentationer

Resultatet er en enkel og velstruktureret præsentation, der vil tiltrække ethvert publikum.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish