<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
stair diagram in four steps slide

Stregdiagram PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Denne skabelon indeholder trappediagrammer, der kan bruges af mange virksomheder, der opererer i forskellige brancher. Trappediagrammet kan laves af forskellige former, og hovedformålet er at vise en progression eller sekventielle trin. Det er fantastisk til at præsentere workflows, projekter og processer. Det kan passe ind i mange organisationer, og det kan bruges af Human Resources afdeling til at bestemme teamwork, ledelsesstrukturer mv.

Gratis PowerPoint-skabelon til trappediagrampræsentation

Projektudvikling Trappe Diagram Slide

Dette er det perfekte dias til at præsentere et bestemt projekt. Du kan starte med at præsentere hovedideen og motivationen bag starten af ​​dette projekt. Du kan yderligere præsentere de vigtigste trin, der skal opfyldes, samt de betingelser, der skal opfyldes, før du fortsætter med projektets gennemførelse. Den endelige trappe er reserveret til at præsentere det endelige resultat.

 

Trin Trappe Diagram Slide

Dette dias er dedikeret til projektets faktiske trin. Diagrammet er designet til at vise faktiske trapper, og hver trappe ligner et trin. Den laveste trappe er for første skridt, og når du når den endelige trappe, er du kommet til projektets sidste trin. Der er masser af plads til at tilføje forklaringer til hvert trin, og du kan tilføje så mange trapper som der er trin.

 

Opadgående Pilestreg Diagram Slide

Denne kan bruges til at vise fremskridt i din virksomhed gennem årene. Du kan bruge det til at vise, hvordan tidligere projekter har påvirket din virksomheds succes eller for at vise de mål, du vil opnå i fremtiden. Du kan også nemt redigere det og opdatere det for at opfylde alle dine krav.

Denne skabelon kan redigeres for at passe til mange virksomheders behov, uanset hvilken industri de opererer i

Hovedformålet med trappediagrammet er at vise visse fremskridt eller sekventielle trin.

Projektudviklingsstrækdiagrammet er fantastisk til præsentation af mange projekter inden for virksomheden

Du kan tilføje så mange trin som du vil for at kunne præsentere projektets mål

Trappediagrammet er meget adaptivt, og det vil være forståeligt for ethvert publikum

Skabelonen kan løbende opdateres for at opfylde alle dine krav.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish