<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
five column table with symbol slide

Tabeller PowerPoint-skabelon

Antal dias: 10

Tabellerne er et af de mest anvendte værktøjer til præsentation af forskellige data. I enkle ord er et bord et gitter af celler, der er arrangeret i rækker og kolonner. De er kompatible med numeriske data, såvel som med tekstinformation. Tabeller kan nemt redigeres for at passe til virksomhedens behov, og du kan være sikker på, at det endelige resultat vil være af sofistikeret og professionel karakter.

Gratis tabeller PowerPoint-skabelon

Matrix Organisation Structure Table Slide

Denne tabel er skræddersyet til den moderne ledelse og forretnings professionelle. Bordet er designet i et sådant format, som giver dig mulighed for hurtigt at forstå det organisatoriske hierarki. Du kan også bedre forklare informationsflowet via afdelingerne, og du kan klart definere hver medarbejders roller og ansvar.

 

Abonnementstabel Slide

Med denne tabel kan du med held sammenligne prissætningsmuligheder. Det er designet til at sammenligne forskellige værdier og produkter, der indgår i blandingen. Hver række beskriver en produktfunktion, der er inkluderet i blandingen, mens hver kolonne repræsenterer en anden prisfastsættelse. Tabellen kan let tilpasses og redigeres for at tilfredsstille alle brugerne.

 

Tabel med symboler Slide

Disse tabeller giver endnu bedre visualisering. De tjener som anstændige infographics, og du kan udfylde de tomme rum med pile, Harvey bolde, kryds og flåter. De er bedst til at indikere tendenser, salg, udgifter, sammenligninger og osv. Du kan også nemt oprette rapporter om datamængder, eller du kan vise udgifterne grundig tid.

 

Et bord er et simpelt rutenettet af celler arrangeret i rækker og søjler

Det er et meget nyttigt værktøj, at det er kompatibelt med numeriske data såvel som med tekstinformation.

Matrixstrukturstrukturen tabel repræsenterer succesfuldt organisatorisk hierarki

Du kan bedre definere hver medarbejders roller og nemt delegere opgaver.

Symboltabeller er fantastiske infographics og giver en fantastisk visualisering af data

De kan angive tendenser, salg, datavolumen eller udgifter.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish