<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
six-set venn diagram

Venn Diagram PowerPoint Skabelon

Antal dias: 9

Et Venn-diagram er et diagram, der bruger to eller flere cirkler, som overlapper hinanden for at vise logiske relationer. De bruges mest når man beskæftiger sig med sæt og sandsynlighed, fordi de etablerer forskellige relationer mellem forskellige grupper. Denne skabelon giver dig mulighed for at designe morderpræsentationer og imponere publikum med sin sofistikering og enkelhed.

Gratis Venn Diagram PowerPoint Skabelon

2 -cirkel Venn Diagram Slide

2 -cirkel Venn-diagrammet er den enkleste udgave af diagrammet. Det involverer kun sæt, og det kan være meget nyttigt, hvis du vil gennemføre en vellykket markedsanalyse for din virksomhed. Ved at bruge diagrammet vil du kunne segmentere dine potentielle kunder og bestemme dine målkunder. Derefter vil du kunne bruge den rigtige reklameteknik til at tiltrække dem.

 

3 -cirkel Venn Diagram Slide

Et andet nyttigt alternativ til Venn-diagrammet er 3 -Circle Venn-diagrammet. Du kan bruge den til at undersøge kundens overordnede tilfredshed og virksomhedens levetid. Ved at sætte kundernes krav, produktkvalitet og produktpris som tre separate kredse, bestemmer du kundetilfredsheden, der er afgørende for virksomhedens levetid.

 

Flercirkel Venn Diagram Slide

Venn-diagrammet kan have mere end tre cirkler, og det kan skræddersys til at passe ethvert datasæt inden for enhver afdeling af virksomheden. Ud over at beskæftige sig med markedsføring og kundetilfredshedsproblemer kan diagrammet også bruges til HR-formål. Du kan bruge den til at demonstrere, hvilke medarbejdere der er mest engagerede og bestemme, hvordan organisationen kan forbedres.

 

 

Et Venn-diagram bruges til at demonstrere logiske relationer

Du kan bruge mange datasæt og grupper og håndtere den relaterede sandsynlighed.

Venn er perfekt til at udvikle en vellykket markedsanalyse

Du kan nemt segmentere de potentielle kunder og bestemme din målgruppe.

Venn-diagrammet kan have flere cirkler, som kan skræddersys til at passe til hver virksomheds behov

Det kan også bruges inden for HR-rammerne, og det kan hjælpe dig med at forbedre hele organisationen.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish