<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Venn Diagram Presentation Slides

Venn Diagram Præsentationsskabelon

Antal dias: 3

Venn-diagrammet bruger flere overlappende cirkler eller andre former for at illustrere et logisk forhold mellem disse datasæt. Udover at blive meget udbredt i matematik, statistik og datalogi, bruges de også i vid udstrækning i virksomhedspræsentationer. Deres formål er at give publikum en klar forståelse af forholdet mellem forskellige grupper af genstande. Ved at bruge denne Venn diagram skabelon, vil du ikke undlade at imponere aktionærerne og ledelsen.

Præsentationsskabelon med Venn Diagrammer

Tre-Set Venn Diagram Slide

Venn-diagrammet kan fungere som kameleon og kan tilpasse sig forskellige afdelinger i din virksomhed. Du kan f.eks. Bruge det til at udtrykke kundetilfredshed. Det kan du gøre ved at inkorporere data om kundens krav, produktkvalitet og produktpris. Disse tre sæt vil blive repræsenteret af tre cirkler, og følgelig vil det punkt, hvor de skærer hinanden, vise kundetilfredsheden.

Kreativt tre-set vennediagrambillede

Venn-diagrammet kan også bruges til virksomhedens interne formål. Lad os f.eks. Sige, at du vil ansætte en ny medarbejder. Den rigtige kandidat eller skæringspunktet vil afhænge af tre datasæt: faglige kvalifikationer, erfaring og lederskabskvaliteter. Hvis den rigtige kandidat har alle disse egenskaber, så er han / hun det bedste match for din virksomhed.

To-set venn diagram slide

Nogle gange kan der ved brug af et Venn-diagram være for mange datasæt. I sådanne situationer vil kun to datasæt fungere fint, og et godt eksempel på dette er markedsanalysen. Markedsanalysen er en vigtig del af din virksomhed. Du skal bestemme, hvem din kunde er, og se, hvordan du vil tiltrække dem gennem reklamer og kampagner. For eksempel, hvis din virksomhed sælger cookies og lignende slik, ved du, at dine kunder er dem, der kan lide at spise dem, men ikke ønsker at gå op i vægt. Krydset mellem disse to kategorier er din målkund.

Venn diagrammer giver en klar forståelse af de logiske forhold mellem flere kategorier

Ved at bruge overlappende cirkler eller andre former kan du præsentere en stor mængde data på en jævn måde.

Meget visuelle diagrammer, der passer til aktionærer, ledere og kunder

Diagrammerne anvendes i vid udstrækning til interne og eksterne formål.

Kan bruges i forskellige afdelinger, såsom marketing, HR, etc.

Sådanne diagrammer kan tilpasse sig forskellige afdelinger, fordi de kan bruges til forskellige beslutningsprocesser.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish