<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Asia Map slide with text

Asienkort PowerPoint-skabelon

Antal dias: 9

Med udviklingen af ​​teknologien er mange virksomheder begyndt at operere internationalt. Derfor, hvis din virksomhed er en multinationel, skal du professionelt præsentere sin succes i alle lande. Denne skabelon er designet til de virksomheder, der opererer i Asien. Det vil gøre det muligt for dig at skabe tankegangspræsentationer, som vil være meget forståelige for alle publikum.

Gratis PowerPoint-skabelon til Asien Kortpræsentation

Asien Kort Pie Diagram

Hvis din virksomhed opererer i flere lande i Asien, er dette dias godt til at vise virksomhedens overordnede succes i hvert af disse lande. Cirkeldiagrammet er fantastisk til visning af numeriske proportioner. Det er opdelt i skiver og hvert lysbillede repræsenterer en del af det hele. Cirkeldiagrammer er gode til at vise indtægter, salg og pengestrømme.

 

Asien Kort Transport og logistik Slide

Dette lysbillede vil med succes repræsentere den transport- og logistikstrategi, som implementeres af virksomheden. Du kan vise, hvor produkterne sendes fra og hvordan de bliver afsendt. Udestående levering er et must, hvis du vil holde et godt forhold til dine kunder og give det bedste for dem.

 

Asien Kort Steps Slide

Dette dias kan bruges til at præsentere potentielle nye projekter og foreslå trin for, hvordan projekterne vil blive gennemført. Der er god plads til at tilføje så mange trin som nødvendigt, og diaset kan også nemt redigeres, hvis der skal tilføjes yderligere trin.

 

Stor skabelon til multinationale virksomheder

Skabelonen kan skræddersys til alle firmaer, der opererer i Asien.

Kakediagrammerne er det bedste valg til klar gengivelse af virksomhedens nuværende succes

Du vil klart kunne præsentere indtægter, salg og pengestrømme i virksomheden.

Skabelonen giver dig mulighed for at præsentere fremtidige projekter og de nødvendige skridt til deres gennemførelse

Du vil oprette killerpræsentationer, der vil fange opmærksomheden hos alle publikum.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish