<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Australia maps powerpoint slides

Australien Maps PowerPoint Skabelon

Antal dias: 3

Uanset om du er et Australien-baseret firma eller en udenlandsk virksomhed, der opererer i Australien, er dette den rigtige skabelon til dig. Du kan vise virksomhedens præstationer i forskellige regioner og sammenligne det nemt. Du kan også bestemme, hvad dine udfordringer er, og hvad du kan forbedre. Skabelonen er meget visuel, og du kan være sikker på at din virksomhed vil blive forlovet hele tiden.

Præsentationsskabeloner med kortet over Australien

Professionel Australien Kort Slide

Dette er det første dias på skabelonen. Det viser kortet over Australien, divideret med regioner. De mest berømte regioner er Queensland, New South Wales, Northern Territory, Southern Australia og Western Australia. Du kan kortfattet skitsere hver regions karakteristika, og hvilken udfører det bedste. Lysbildet er virkelig visuelt, og der er nok plads til at beskrive hver af de vigtigste aktiviteter.

Kreative australia map slide

Dette dias ligner det forrige, og det er også godt til sammenligning af forestillinger. Du kan med succes præsentere de nøgleindikatorer, der styrer virksomhedens succes, divideret med regioner. Designet er virkelig kreativt og vil hjælpe med at skabe forståelig og engagerende afsluttende præsentation.

Australien Domination Slide

Nogle gange må præstationen ikke måles af regioner. Med dette sidste billede kan præstationen måles ved punkter, hvor størstedelen af ​​overskuddet kommer fra. Disse punkter kan enten være byer eller lande. Der er også nok plads til en kort beskrivelse, og forestillingen kan præsenteres med cirkeldiagrammer. De kan repræsentere procentdel af de samlede indtægter, overskud eller pengestrømme.

Fremragende skabelon til virksomheder, der opererer i Australien

Skabelonen er meget visuel og kan være nyttig til at bestemme virksomhedens udfordringer og skabe strategier for, hvordan man kan forbedre dem.

Kreative kort til præsentation af virksomhedens præstationer fordelt på regioner

Kortene er gode til at vise regionens egenskaber og virksomhedens succes i hver af dem.

Australien Domination Slide er perfekt til præsenteret hvor størstedelen af ​​overskud kommer fra

Du kan bruge cirkeldiagrammer til kort beskrivelse af virksomhedens aktiviteter og for at repræsentere, hvor størstedelen af ​​de samlede indtægter, overskud eller pengestrømme kommer fra.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish