<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Europe map in percentage and description

Europa Map PowerPoint Skabelon

Antal dias: 9

Der findes ingen bedre skabelon til internationale virksomheder, der opererer på Europas område. Det vil gøre det muligt for dig at forstå, hvordan virksomhedens fremskridt i hvert land, som du har indtægter, er forståeligt. Det er også fantastisk til at præsentere din virksomheds statistik foran medarbejdere og ledere for at skabe et klart billede af det.

Gratis PowerPoint-skabelon på Europakartet

Europa Kort med Pie Charts Slide

Europa Map-skabelonen giver dig mulighed for med held at spore virksomhedens udvikling. Ved at vedhæfte cirkeldiagrammer til hvert land, kan du præsentere vigtige indikatorer vedrørende virksomhedens præstationer. Du kan vise, hvor meget landet bidrager til de samlede indtægter, overskud og pengestrømme.

 

Europa Kort Levering og forsendelse Slide

Hvis din virksomhed også opererer i en international handel med varer eller tjenesteydelser, kan du bruge dette dias til at forklare detaljeret transportprocessen af ​​varer. Du kan vise transportmidlerne, og du kan angive deres start- og slutpunkt. Ved at skabe sådanne billeder får du et klarere perspektiv på hele processen, og du kan klare det lettere.

 

Europe Map Company's HQ og Retail Stores Slide

Du kan bruge dette dias til at vise placeringen af ​​virksomhedens hovedkvarter. Du kan også angive, hvor den anden rep. Kontorer er placeret, og du kan repræsentere, hvordan strategisk placeret de er. Du kan også bruge dette dias til at vise, hvilken placering der giver dig mest ud af overskuddet og hvor meget det bidrager til hele det generelle.

En moderne skabelon, som er velegnet til internationale virksomheder, der opererer i Europa

Giver dig mulighed for nemt at spore virksomhedens overordnede udvikling og forbedre det yderligere.

Du kan med succes vise din virksomheds fremskridt i hvert land i Europa

Du kan repræsentere, hvor meget et bestemt land bidrager til andelen af ​​indtægter, overskud og pengestrømme.

Du kan bruge den til at forklare transportprocessen for virksomhedens produkter

Du får et klarere perspektiv på hele processen, og du vil være i stand til at klare det lettere.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish