<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
North America Map Slide with informative texts and data percentage

Nordamerikanske Map PowerPoint-skabelon

Antal dias: 9

Dette er en god skabelon for virksomheder, der opererer på Nordamerika. Dette omfatter USA, Canada og Mexico. Det giver mulighed for bedre sporing af virksomhedens opgaver inden for alle områder som Finans, Marketing, Salg og Supply Chain. Du kan skræddersy det, så det passer til din virksomheds udsigter, og du kan nemt opdatere det, når du har brug for det.

Gratis PowerPoint-skabelon af Nordamerika Kort

Nordamerika Kort Region Beskrivelse Slide

Hvis din virksomhed opererer på det nordamerikanske område, er det sandsynligt, at dets aktiviteter er til stede i hvert land. Du kan bruge dette dias til at beskrive i detaljer, hvor din virksomhed opererer og i hvilket felt det gør sit bedste. Lysbildet er meget visuelt, så du vil være i stand til at holde publikum helt forlovet.

 

Nordamerika Kort Profitable Location Slide

Du kan bruge dette dias, hvis du vil præsentere en af ​​dine mest rentable steder eller websteder. Det kan du gøre ved at dele nøgleindikatorer og fakta for at vise, hvorfor denne placering bidrager mest til virksomhedens succes. Den bedste måde at angive de vigtigste kendsgerninger på er kuglepunkter ved at understrege deres betydning.

 

Nordamerika Kortsteder Rating Slide

Her kan du give information og nøglestatistik vedrørende hver af virksomhedens websteder. Det kan du gøre ved at præsentere deres samlede bidrag til virksomhedens rentabilitet. Ved at gøre det vil du kunne sammenligne dem og træffe vigtige beslutninger om, hvordan man kan forbedre dem yderligere.

Skabelonen er skræddersyet til at passe til de virksomheder, der opererer i Nordamerika

Nordamerikanske lande, der er inkluderet i denne skabelon, er USA, Canada og Mexico.

Du kan nemt vise i hvilket land dit firma er mest indflydelsesrige

Dette er afgørende for den yderligere forbedring af driften.

Du kan bruge denne skabelon til at beskrive i detaljer det mest rentable websted

Det kan du gøre ved at bruge punktposter og understrege vigtigheden af ​​nøgleindikatorerne på dette websted.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish