<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Map of Europe presentation slide

Præsentationskabelkort: Europa

Antal dias: 3

Denne skabelon kan bruges til enhver præsentation relateret til Europa. Det kan bruges til at vise visse forretningers drift, ydeevne og produktionscentre. Det er godt for internationale og multinationale virksomheder, der har forskellige indtægter strømme. Det er også godt for virksomheder, der opererer i forskellige markedsnicher med mange forskellige kunder. Med kortene glider, er denne skabelon meget visuel, og den er perfekt til interne og eksterne præsentationer.

PowerPoint Maps-skabelon i Europa

Polen Europa Kort Slide

Dette dias er skræddersyet til at vise forestillinger og operationer i Polen. Det kan nemt redigeres, så du kan altid holde det opdateret for at opfylde dine behov. Det kan også være skræddersyet til at passe ethvert land i Europa afhængigt af dine krav. Du kan bruge til at beskrive din kunde med hensyn til køn, alder og forskellige præferencer.

Europa Kort Slide

Dette dias kan bruges til Europa generelt. Det er godt, hvis din virksomheds aktiviteter er til stede i næsten alle europæiske lande. Det kan være nyttigt at sammenligne forskellige nøgleaktiviteter og nøgleindikatorer om virksomheden. Du kan vise i hvilket land dit firma udfører bedre, og hvad der kan forbedres yderligere.

Salgspræstation Europa Kort Slide

The last slide of this template can be used for successfully presenting the sales performance of the company in different countries. It is good for tracking the overall sales progress in order to deal with different challenges. You can use the horizontal bar charts in order to efficiently show any change and any relationship between the countries.

Stor skabelon til præsentation af virksomhedens drift og ydeevne inden for Europa

Det er velegnet til internationale og multinationale virksomheder, der opererer i mange lande.

Du kan vise resultater i forskellige lande og forskellige nicher

Ved hjælp af kreative dias gemmer du succesfuldt fremskridt og præsenterer nøgleindikatorer for hvert land separat.

Vellykket repræsentation af Salgspræstation i hele Europa

Du kan bruge de vandrette stregdiagrammer til effektivt at vise vigtige relationer mellem lande.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish