<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Maps: North America

Præsentationskabelkort: Nordamerika

Antal dias: 3

En anden tilføjelse i vores kortskabelonsamling er North America Map skabelonen. Formålet med denne skabelon er at præsentere nøgleindikatorer om virksomhedens drift i bestemte regioner. Det kan også bruges til at vise resultaterne af den overordnede industri, hvor virksomheden opererer. Skabelonen har et simpelt design og med dets infographics vil det fange alles opmærksomhed.

Kort over Amerika til brug i Præsentation

Nordamerika Kort Niche Market Slide

Dette dias er godt til at analysere eksisterende markeder, før de kommer ind i dem. Hvis din virksomhed planlægger at lancere et nyt produkt eller en tjeneste, skal du foretage en ordentlig due diligence. Det er yderst vigtigt at lære de eksisterende kunder at kende for at se, hvordan dit produkt passer til deres livsstil. Du kan også sammenligne kunderne efter region.

Nordamerika Kort Regioner Sammenligning Slide

Du kan bruge diasshowet til at sammenligne forskellige data mellem regioner. Du kan sammenligne indtægter, overskud, salg og endda driftsomkostninger. Du kan også sammenligne kunder med hensyn til alder, køn og osv. Der er nok plads til at give en kort beskrivelse af de data, du valgte at uddybe.

Kreative Nordamerika Kort Regioner Slide

Du kan skræddersy dette objektglas til dine behov. Det kan vise mange forskellige metrics, der er relevante for en vellykket beslutningstagning. Også billedet er meget visuelt, og det kan let forstås af ledere, investorer og medarbejdere.

En forståelig skabelon designet til at være tiltalende for alle publikum

Skabelonen har et simpelt design og har en masse infographics, der vil fange alles opmærksomhed.

Skabelonen har et simpelt design og har en masse infographics, der vil fange alles opmærksomhed.

Du kan sammenligne indtægterne, overskuddet, salget og driftsomkostningerne.

Du kan også bruge skabelonen til at sammenligne dataene mellem regionerne

Der er mange data, der kan sammenlignes mellem regioner for at klare visse udfordringer, der måtte opstå.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish