<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
South America Map Slides

Præsentationskabelkort: Sydamerika

Antal dias: 3

Kortskabelonen er egnet til at præsentere virksomhedens præstationer i forskellige regioner. Denne er skræddersyet til at tilfredsstille behovene hos de virksomheder, der opererer i Sydamerika. Ved at bruge det kan du nemt vise salgstal, samlede indtægter, overskud eller pengestrømme. Det er godt at sammenligne forskellige regioner og vise forskellige relationer. Det overordnede design af skabelonen er yderst kreativt og meget tiltrækkende for alle publikum.

Kort over Sydamerika til brug i Præsentation

Sydamerika Map Clustered Column Chart Slide

Du kan bruge dette dias til at vise i hvilke lande fra Sydamerika din virksomhed udfører det bedste. Det er også egnet til at definere dine hyppigste kunder med hensyn til køn, alder og præferencer. Det er klogt at bruge det klyngede kolonnediagram til en direkte sammenligning af flere dataserier, og for ikke at blive kompleks, er det bedst at bruge det til en mindre mængde data.

Sydamerika Kort Pie Diagram

Dette er et andet kreativt dias med kortet over Sydamerika. Du præsenterer også værdifulde virksomheds data med egnede cirkeldiagrammer. Du kan vise, hvor meget ud af de samlede indtægter eller salg, en bestemt region har opnået. Du kan bruge diagrammerne til at sammenligne resultaterne og udvikle planer for forbedring. Du kan også bruge den til at håndtere visse udfordringer i forbindelse med disse regioner.

Sydamerika Kort Præsentation af År Slide

Hvis du vil dele en historisk kendsgerning, er dette det rigtige sted. Du kan kort analysere en bestemt industri eller landets økonomi i fortiden. Du kan sammenligne det med de nuværende faktorer og som en konsekvens gøre værdifulde beslutninger vedrørende virksomhedens fremtid.

South America Map skabelonen er nyttig til at præsentere virksomhedens forskellige præstationer i forskellige lande

Du kan nemt vise vigtige indikatorer ved at skabe en forståelig og engagerende præsentation.

Klynget kolonne diagrammet er fantastisk til sammenligning af flere dataserier

Det er nyttigt at sammenligne antallet af forskellige regioner, så længe mængden af ​​data er begrænset og enkel.

Ved hjælp af cirkeldiagrammet kan du præsentere værdifulde data vedrørende virksomhedens aktiviteter

Du kan med held præsentere den samlede omsætning eller det samlede salg af en bestemt region.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish