<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
South America Map welcome slide

Sydamerika Map PowerPoint Skabelon

Antal dias: 9

Udover vores nordamerikanske udgave har vi lavet denne skabelon for at imødekomme kravene fra de virksomheder, der opererer i Sydamerika. Det er godt for internationale virksomheder, der får deres indtægter fra hele kontinentets territorium. Det har også et professionelt og moderne design, og det vil således passe mange virksomheder, der opererer i forskellige brancher.

Gratis PowerPoint-skabelon af Sydamerika Kort

Sydamerika Kort Pie Diagram Slide

Der er ingen bedre kombination end en af ​​cirkeldiagrammer og kort. Ikke alene vil du vise rentabiliteten pr. Land i regionen, men du vil også kunne vise, hvor meget præcist de bidrager til virksomhedens samlede rentabilitet. Ved at oprette dette dias kan du nemt sammenligne virksomhedens præstationer og træffe betydelige beslutninger baseret på det.

 

Sydamerika Kort Transport Process Slide

Som en international virksomhed er din virksomhed mere tilbøjelig til at engagere sig i en international transportproces for fragtvarer. Ved at præsentere hele processen på dette dias, vil du være i stand til at spore det lettere og forbedre det for at bringe det bedste til kunderne.

 

Sydamerika Map Process Steps Slide

Du kan bruge dette dias til at beskrive de trin, som et bestemt projekt eller en proces skal gennemgå før den endelige implementering. Når det kommer til internationale virksomheder, foregår disse trin i forskellige lande, og det er godt at præsentere dem visuelt gennem dette lysbillede.

Moderne skabelon til professionel præsentation

Det er skræddersyet til at passe til de virksomheder, der opererer i Sydamerika.

Du kan spore virksomhedens rentabilitet i forskellige lande og bestemme deres bidrag til det hele

Ved at gøre dette vil du kunne sammenligne landets forestillinger.

Klare repræsentation af hvert trin i et bestemt internationalt projekt

Den endelige produktion vil være meget visuel og ligetil at passe til alle målgrupper.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish