<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
USA map with data percentage and informative text slide

USA Map PowerPoint-skabelon

Antal dias: 9

Udover vores Europa-kort har vi designet til USA Map skabelon. Denne skabelon er specielt designet til virksomheder, der opererer på det amerikanske marked, uanset hvilken industri de er i. Skabelonen kan nemt redigeres og opdateres for at opfylde kriterierne for et firma. Det endelige resultat vil også tiltrække enhver form for publikum, og du kan være sikker på, at de vil være helt engagerede under hele præsentationen.

Gratis PowerPoint Skabelon af USA Map

Usa kort nøgle statistik dias

Du kan bruge dette dias til at præsentere vigtige fakta om din virksomheds præstationer. Du kan skitsere, hvilke er de mest strategiske og mest succesfulde stater, hvor din virksomhed opererer. Ud over at repræsentere din virksomheds profil kan du også kort beskrive den industri, hvor den opererer.

 

USA Map Company's HQ Representation Slide

Dette er diaset, hvor du kan præsentere generel information om virksomhedens hovedkvarter. Du kan præsentere forskellige statistikker, der viser dens præstationer generelt, antallet af prøver, som det forudser, og de forskellige strategier, som det påtager sig for at opnå bedre resultater.

 

Usa kort nøgleoperationer slide

Fordi din virksomhed opererer i USA, er det sandsynligt, at det vil have forskellige steder i forskellige stater. Du kan vise hver af disse faciliteter på dette dias ved at bruge USA-kortet og ved at banke på deres placering på kortene. Langs de enkelte steder kan du give et kort resumé om deres præstationer.

Skabelonen er designet til at passe til de virksomheder, der opererer i USA

Det har et professionelt udseende, og du vil kunne levere meget forståelig præsentation.

Du kan klart definere de vigtigste stater, hvor din virksomhed er den mest rentable

Du kan også kort beskrives virksomhedens strategi og den industri, hvor den opererer.

Hver af virksomhedens websteder kan præsenteres på kortet for at skabe et tydeligere billede af virksomhedens tilstedeværelse

Du kan give et kort resumé om deres præstationer.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish