<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Creative world map with four steps texts

World Map PowerPoint-skabelon

Antal dias: 9

Der findes ingen bedre skabelon til internationale virksomheder, der opererer i flere regioner verden over. Det vil gøre det muligt for dig at tydeligvis følge udviklingen i din virksomhed på hvert marked, som du har opnået indtægter. Det er også fantastisk til at præsentere din virksomheds statistik foran aktionærer, da det giver dem et bedre billede af dine aktiviteter.

Gratis PowerPoint-skabelon på World Map

Verdenskort med pie diagrammer Slide

Denne kombination af verdenskortet og cirkeldiagrammerne tilføjer til en vellykket præsentation af dine fremskridt. Ved at vedhæfte cirkeldiagrammer til hver region kan du angive den andel af indtægter, overskud eller pengestrømme, som din virksomhed har i det pågældende land. Du kan sammenligne det med det hele og bestemme, hvad der kan forbedres.

 

World Map Levering og forsendelse Slide

Hvis din virksomhed opererer i en international handel med varer eller tjenesteydelser, kan du bruge dette dias til at spore enhver forsendelse eller levering. Du kan vise transportmidlerne, og du kan angive deres start- og slutpunkt. Oprettelse af sådanne billeder vil gøre det muligt for dig at afbøde eventuelle ulemper, der måtte opstå rettidigt.

 

World Map Company's HQ og Retail Stores Slide

Du kan bruge dette dias til at vise, hvor firmaets HQ er placeret. Du kan også give placeringen af ​​resten af ​​dine bygninger og rep. kontorer. Du kan også vise, hvilken er den mest rentable og hvor meget den bidrager til hele generelt.

En professionel skabelon, der passer til internationale virksomheder, der opererer verden over

Tillader nem sporing af virksomhedens samlede udvikling.

Ved hjælp af cirkeldiagrammer og kort kan du med succes vise din virksomheds fremskridt fordelt på regioner

Du kan tydeligt repræsentere andelen af ​​indtægter, overskud og pengestrømme.

Du kan bruge den til at spore bevægelsen af ​​dine varer og tjenester over hele verden

Oprettelse af disse typer af billeder giver dig mulighed for at få et bedre billede af din virksomheds succes.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish