<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business calendar slides

Business Kalender Skabeloner

Antal dias: 3

Bag hver virksomheds succes er der en omhyggeligt planlagt handling af handlinger. Denne skabelon giver dig mulighed for at få et klart billede af, hvilke opgaver der skal udføres, og hvilke skridt der skal tages videre. Du kan med succes planlægge handlinger og processer månedligt, og du kan nemt opdatere præsentationen, så den kan opfylde dine krav. Skabelonen består kun af 3 dias, men du kan duplicere diasene og tilføje yderligere måneder.

Sæt med Business Calendar Slides

Februar Business and Development Kalender Slide

Du kan starte præsentationen ved at vise møder, begivenheder og opgaver, som er vigtige for virksomhedens succesfulde præstation. Normalt kan du i løbet af årets første kvartal vise budgetplaner og prognose. Du kan også bestemme et mål, der kan nås i løbet af de næste par måneder.

Maj Business and Development Kalender Slide

Du kan fortsætte præsentationen ved at præsentere dens præstation midt på året. Du kan vise, hvor mange mål der er nået indtil nu, og hvad de næste trin er. Dette er punktet, når du kan forbedre nogle processer eller implementere nye strategier, hvis de nuværende ikke fungerer som deres bedste.

Oktober Business and Development Kalender Slide

I oktober kan du foretage en endelig kontrol, hvis alt går glat, før du lukker udsagnene og afslutter bestemte aktiviteter. Du kan tilføje nye, mindre opgaver og organisere møder til at spore deres fremskridt. Det er også den sidste mulighed for at fastsætte en deadline og arbejde for at opfylde det.

Skabelonen er ideel til månedlig planlægning af processer og aktiviteter

Du kan nemt spore arrangementer og opgaver, der skal udføres for at virksomheden skal kunne lykkes.

Hele præsentationen vil være meget professionel og tiltrækkende for ethvert publikum

Du vil give et klart billede af virksomhedens præstationer, og det endelige resultat vil være helt forståeligt for enhver investor eller medarbejder.

Du vil kunne bestemme forskellige mål og arbejde for at nå dem

Med denne kalender skabelon fastsætter du deadlines, og du vil bedre kunne følge dem og møde dem til tiden.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish