<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business development timeline slide

Business køreplan skabelon

Antal dias: 3

Forretningskarteskemaerne er et værdifuldt redskab til at kommunikere forretningssynet og for at lette væksten. Du vil bedre kunne kommunikere den overordnede strategiske mission til ledere, aktionærer og kunder. Det er også en god skabelon for iværksættere, der ønsker at introducere nye produkter på markedet. Skabelon design er virkelig professionel og kan redigeres for at imødekomme dine behov.

Business Roadmap Presentation Skabelon

Forretningsudvikling køreplan tidsplan glide

Dette dias er designet i form af en køreplan, der viser de forskellige stadier af udviklingsprocessen. Det kan også vise forskellige mål, der skal nås. Du kan også forbinde disse mål med medarbejderne i organisationen med hensyn til hvem der er ansvarlig for den pågældende opgave. Der er plads til en kort beskrivelse under hvert mål.

Business Development Goal Achillishment Slide

En anden velstruktureret køreplan for at fastsætte en klar tidslinje for at nå mål eller projektudviklingen. Du kan følge udviklingen i projektudviklingen eller klart angive, hvor meget af målet der er opnået hidtil. Du kan angive nogen af ​​de ændringer, der er sket i de sidste år, samt at forudsige fremtidige.

Business udvikling skala dias

Dette er et meget kreativt billede for at skildre udviklingen i hele forretningsudviklingsprocessen. Tidslinjen er skabt i form af skalaer, og du kan demonstrere eventuelle opadgående tendenser vedrørende virksomheden eller projektet.

Denne business tidslinje er fantastisk til at præsentere den strategiske mission og vision

Du vil bedre kunne kommunikere dine ideer, og du kan oprette en klar plan for at lette væksten.

Med denne skabelon kan du vise forskellige stadier af projektets udvikling

Du kan forbinde alle faser med medarbejderne i organisationen for at vise, hvilket ansvar det er.

Et generelt professionelt og moderne design, der passer til den moderne erhvervsliv

Du vil efterlade et stort indtryk på investorer og aktionærer, og de vil være involveret i hele præsentationen.

Få din præsentation skræddersyet af os, fra kun $ 10 pr. Dias.
24 Slides er betroet af tusindvis af individer og virksomheder over hele verden.
Vores virksomhedslsninger er designet til teams, der producerer mere end 100 dias pr. Måned.
For at finde ud af mere kunne vi oprette præsentationssupport til dit team eller firma. Klik her.
Vores gode kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FIND UD AF MERE OM VORES KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for Marketing hos Avella

"24 Slides hjælper os med at få PowerPoints on-brand og forbedrer det overordnede design i en tidsramme, der ofte er" overnight ". Udnyttelse af tidszoneændringen og deres dybe forståelse af PowerPoint, vores Marketingteam har en partner i 24 Slides Det gør det muligt for os at fokusere udelukkende på diasindhold, hvilket efterlader alt designarbejde til 24 dias. "

Gretchen ponter

Strata forskning

"Nøglen til succesen med at arbejde med 24 Slides har været designernes evne til at omdanne grundlæggende oplysninger på et dias til en dynamisk, men ren og klar visuel præsentation kombineret med den hastighed, som de gør. Vi arbejder ikke i et miljø, hvor tiden er på vores side, og den visuelle præsentation er alt. I den henseende er 24 lysbilleder blevet uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter træning og testning har 24 Slides hurtigt lært, hvordan vi implementerer vores CVI, leverer høj kvalitet og giver et dedikeret designteam, som altid forsøger at imødekomme vores ønsker med hensyn til design og deadlines."


Tjek andre lignende skabeloner

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish